Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogy lehet műtét nélkü? (bőv....

Hogy lehet műtét nélkü? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
A melleket hogy lehet műtét nélkül,feljebb "tolni".Mármint hogy ha kivágott toppban vagy ,akkor látcódjanak.
2010. júl. 2. 15:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Push up melltartóval
2010. júl. 2. 15:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Van,de nem olyan az eredménye,amilyet szeretnék.
2010. júl. 2. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
létezik a láthatatlan melltartó is, a mell alá kell ragasztani és fent tartja a mellet, én nem mertem kipróbálni, mert nem bízom az ilyen ragasztós cuccokban és elég drága is.
2010. júl. 2. 15:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Tesóm így csinálja: egy számmal kisebb push up melltartó, aminek a pántját jól meghúzza. Hát, hogy ez mennyire egészséges, azt nem tudom.

Lehet ilyen láthatatlan melltartót is venni, mostmár azért olcsóbbak is vannak. Nem próbáltam, de azt mondják, megtartja magát rajtad a tapadása.

2010. júl. 2. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor vegyek 1 számmal kissebb melltartót,és úgy látszani fog?

2010. júl. 2. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát az úgy "kinyomja" a melled. De szerintem ne hordd ezt állandóan, mert nem hiszem, hogy egészséges.
2010. júl. 2. 17:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké,értem ,köszi.Csak néha gondoltam,ha olyan toppot vennék fel.
2010. júl. 2. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor fogja felnyomni, ha van mit. Ha nincs, akkor az egy merettel kisebb melltarto, jol meghuzva, ugy fog kinezni, mintha a nyakadban hordanad.
2010. júl. 14. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!