Mi éri meg jobban, implantátumos vagy felszívódó mellnagyobbítás?
Figyelt kérdés
Árban jobban megérné az implantátumos, mert mindegyik drága, nem sok különbséggel, de az implantátum legalább több évig kitart, míg a saját szírral vagy hyaluronsavas feltöltés kb egy évig marad meg. Viszont(és ez a nagyobb bajom), hallottam olyanról(nem tudom igaz-e), hogy kiszakadt a szilikon és a benne lévő cucc rákot vagy más betegséget, mérgezést okoz. Én pedig gyerekkorom óta sportolok(jelenleg is box, kung fu), és itt azért érnek ütések, vannak dobálások, földharc, stb. Illetve a másik, hogy a szilikon mennyire észrevehető? Ha nem mondod el is kiszúrják? Illetve röntgenen is látszik nem? :D Szóval semmiképpen nem lesz természetes és a pasid otthagy, ha megtudja:P2019. febr. 28. 14:46
1/3 anonim válasza:
A pasik a nagy szilikon mellu nokre buknak. Lehet vele jarni brazil jiu jitsura meg mma-ra is meg boxra is. Budapesten alap,h jolszabott egy no. Itt nem alszenteskednek az emberek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen az implantátumos. Ha profi plasztikai sebész csinálja, és nem a legolcsóbb, legrosszabb minőségű implantátumot teszik be, akkor jóval kevesebb az esélye hogy gond lesz vele. Természetesen az implantátumot észre lehet venni, mivel kerek, “tökéletes” formája lesz tőle a mellnek. Persze ha nem kivágott felső van rajtad, hanem zárt, akkor senki nem fogja megmondani hogy saját melled van-e vagy sem. Ami szerintem sokat számít, hogy a testalkatodnak megfelelő méretű implantátumod legyen, így elkerülve a hátfájást, és még pár kellemetlenséget. Na meg persze akkor tényleg nem feltűnő, hogy szilikon melled van. ( gondolok itt az 50 kilós csajszikra, labda méretű mellekkel - ami ugye egyértelmű hogy nem a sajátja)
3/3 A kérdező kommentje:
van csepp formájú is:P
amúgy normál méretűt szeretnék, nem azért, hogy mutogassam. csak ugye a sok sport miatt nagyon kicsik és már nem nő, szóval 1 méret és még így is aránylag kicsi marad
2019. febr. 28. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!