Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi éri meg jobban, implantátum...

Mi éri meg jobban, implantátumos vagy felszívódó mellnagyobbítás?

Figyelt kérdés
Árban jobban megérné az implantátumos, mert mindegyik drága, nem sok különbséggel, de az implantátum legalább több évig kitart, míg a saját szírral vagy hyaluronsavas feltöltés kb egy évig marad meg. Viszont(és ez a nagyobb bajom), hallottam olyanról(nem tudom igaz-e), hogy kiszakadt a szilikon és a benne lévő cucc rákot vagy más betegséget, mérgezést okoz. Én pedig gyerekkorom óta sportolok(jelenleg is box, kung fu), és itt azért érnek ütések, vannak dobálások, földharc, stb. Illetve a másik, hogy a szilikon mennyire észrevehető? Ha nem mondod el is kiszúrják? Illetve röntgenen is látszik nem? :D Szóval semmiképpen nem lesz természetes és a pasid otthagy, ha megtudja:P
2019. febr. 28. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
A pasik a nagy szilikon mellu nokre buknak. Lehet vele jarni brazil jiu jitsura meg mma-ra is meg boxra is. Budapesten alap,h jolszabott egy no. Itt nem alszenteskednek az emberek.
2019. febr. 28. 17:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen az implantátumos. Ha profi plasztikai sebész csinálja, és nem a legolcsóbb, legrosszabb minőségű implantátumot teszik be, akkor jóval kevesebb az esélye hogy gond lesz vele. Természetesen az implantátumot észre lehet venni, mivel kerek, “tökéletes” formája lesz tőle a mellnek. Persze ha nem kivágott felső van rajtad, hanem zárt, akkor senki nem fogja megmondani hogy saját melled van-e vagy sem. Ami szerintem sokat számít, hogy a testalkatodnak megfelelő méretű implantátumod legyen, így elkerülve a hátfájást, és még pár kellemetlenséget. Na meg persze akkor tényleg nem feltűnő, hogy szilikon melled van. ( gondolok itt az 50 kilós csajszikra, labda méretű mellekkel - ami ugye egyértelmű hogy nem a sajátja)
2019. febr. 28. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:

van csepp formájú is:P

amúgy normál méretűt szeretnék, nem azért, hogy mutogassam. csak ugye a sok sport miatt nagyon kicsik és már nem nő, szóval 1 méret és még így is aránylag kicsi marad

2019. febr. 28. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!