Mellmütetem lesz, de az anyam ellenzi, ha azt hazudom, csak felvarrattam, meg fogja tudni, hogy hazudtam?
Hazudni nem szabad.
Úgy is megtudja egyszer,főleg,ha valami okból ki is kell vezetni.
Egyébként meg buta vagy...valóban elég lenne csak felvarratni...csak a buta ferfiaknak jön be a mű mell.
Elöször is nem lehet csak fellvarrni..az orvos mondta keves a mellallomany..masodszor pedig
szilikonmelle van mar mindenkinek..az enyem strias es log...mit kene tennem?
"masodszor pedig szilikonmelle van mar mindenkinek.."
Ez a "mindenki" azért igencsak kevés %-ot jelent, a nök többségének természetes melle van.
Attól felnőtt valaki, hogy vállalja önmagát és az esetleges hazugsága következményeit!
Te még nem tartasz itt, úgy nézem...
Először is fel kéne nőnöd.
Ha a hazugságod következményeit nem tudod vállalni, akkor még nagyon pici gyerek vagy.
Ezen két felvarrt lufi sem fog változtatni.
És akkor mi van?
A nők többségének ilyen.
Csak ők nem ilyen arrogánsak.
A férfiaknak meg még így is tetszik.
Persze csak addig, amíg meg nem szólalsz.
Szerintem mondd el anyudnak, enyém is ellenezte, de elmondtam neki hogy sérült önbizalommal és ilyen lelki állapotban nem tudok gyereket nevelni.
Felfogta, segített, és a végeredmény után mondta is hogy nagyon szépek lettek.
Nekem a terhesség és a szoptatás miatt lett logó és striás, megcsináltattam, egy picit sem látszik hogy mű lenne, nagyon szép, nincs körvonala. Van tőle önbizalmam. Nem mutogatom senkinek a férjemen kívül, de sokkal magabiztosabb vagyok azóta.
A striák egy része megmaradt, bár nem olyan árokszélességűek, ajánlom rá a weleda körömvirágos krémet amit babákra is lehet kenni. :) a sárga tubusosat. :)
Az élet nagy kérdései!
Kinek feleljek meg a páromnak, a társadalomnak, az anyámnak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!