Fül plasztika tapasztalatok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és egyre jobban kezd zavarni az elálló fülem, ezért gondoltam arra, hogy megcsináltatnám! Nektek milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatban? Mennyire fájt? Aki esetleg hasonló életkorban csináltatta, a suliban milyen véleményeket kapott? Tettek esetleg negatív megjegyzéseket? Nagyon megköszönném, ha tudnátok ajánlani egy profi megbízható orvost, akinek az ilyen beavatkozások rutinnak számítanak!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2019. febr. 25. 20:14
1/2 anonim válasza:
15voltam amikor csinálták..Nem fáj mert kapsz érzéstelenítőt.elég sok kis szúrást fogsz érezni az egy kicsit kellemetlen mert kb 8-9 injekcio/fül lesz.Amikor csinálják csak hallod..de nem fáj..ha fáj akkor kérsz még érzéstelenítőt...Amint kimegy belőle este utána fájni fog..én fájdalomcsillapítóval aludtam 2 órát első éjszaka 3 párnán hogy ne forogjak.1hétig bevolt kötve utána varratszedés meg minden és még 1 hónapig bekell kötni valami kendővel estére..De nekem visszaállt a fülem az eredeti helyére..talán csak egy kicsit van beljebb de nem lehet észrevenni.. 180k kirepült az ablakon ha engem kérdezel.Pedig nagyon jókat írtak az orvosról.Mindenképp kérdezz körbe előtte!
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt fülplasztikám, igaz, már felnőtt korban, idén 8 éve. Nekem nem álltak vissza a füleim, nagyon szuper lett az eredmény :) Nem mindegy, kinél csináltatod. A FB-on van egy zárt csoport, FÜLPLASZTIKA néven, én hoztam létre pár éve, ahogyan a hoxa.hu Fülplasztika topicot is. Mindkettő élő, nyugodtan felteheted kérdéseidet. Ha bármiben segíthetek, írj csak bátran. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!