Van olyan nő, aki itt azt írja majdnem belehalt a mellmutetbe, van aki azt írja, semmi fájdalmat nem érzett most akkor én mi alapján dontsem el hogy merjek e rá vállalkozni?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 08:01
1/7 anonim válasza:
ha tenyleg akarod akkor nem foglalkozol a fajdalommal. egyebkent kapsz fajdalomcsillapitot, ugy elviselhetobb.
2/7 A kérdező kommentje:
De engem érdekelne miért van ekkora különbség a válaszadók kozott
2019. febr. 23. 10:22
3/7 anonim válasza:
Mert mindenkinek más a fájdalomköszübe. Ez olyan, mint a szülés valaki észreveszi valaki meg a háláloz közel van.
4/7 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő. Mindenki máshogy reagál rá, mások a szövetek, az izom és a fájdalomküszöb. Nekem pl nagyon fájt mert kötöttek a szöveteim és az izmom, nagyon le is volt tapadva. De itt vagyok, túléltem, semmi bajom nincs. Nem úgy kell elképzelni hogy egész nap bőgsz a fájdalomtól és kb a halálodon vagy. Fáj de simán ki lehet bírni.
Ha félsz tőle akkor ne vállalkozz rá hanem erősítsd a lelked és az agyad.
5/7 anonim válasza:
Nekem nem a mellemet, hanem a tüdőmet műtötték és a mellem szélébe is belevágtak egy picit. 1 évig melltartót sem tudtam felvenni úgy fájt. Pedig nem vettek ki belőle semmit és nem is tuszkoltak bele implantátumokaz. Elképzelni nem tidom az mennyire fájhat ha ez az egy cmes vágás a tövénél ilyen kínokat okozott. De hajrá, biztos megéri!
6/7 anonim válasza:
Nem mindegy az implantátumot hova teszik ha izom alá az fájdalmasabb valakinek csak mirigy alá teszik az izomhoz nem nyúlnak.
7/7 anonim válasza:
Elmondanám, ogy több olyan nő is van, aki rákot kapott a mellimplantátumtól.
Ez egy újabban megjelent betegség: breast implant associated anaplastic large cell lymphoma
Ezt is írd fel magadnak a kockázatok közé, ne csak a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!