Szerintetek gáz megműtettetni az orromat, ha?
Eltörött korábban, ezért görbe. De előtte sem tetszett, mert nagyon turcsi orr, vastag.
Nagyon bonyolult műtét.
Nem gáz megmüttetni és neked kell eldöntnei, hogy megteszed e. Vannak következményei egy ilyen mütétnek mint pl ha magadnak is idegen lesz a tükörképed. Egysesknek komoly probléma elfogadni az új arcot. Söt vannak nem kívánt szövödmények. Igaz riktka, de benne van a pakliban. Ilyen pl hogy a hegesedés miatt nehezen kapsz majd levegöt stb.
Èn nem mütetném meg, ha csak esztétikai probléma és nincs egészségügyi oka. Te igy vagy te, mégha az orrod eltér is a megszokottól.
Nekem pont, hogy így, ferde orral nehéz elfogadni magamat... Emiatt is kapok nehezen levegőt, mert orrsövényferdülésem is lett...
Szóval egészségügyi oka van, de előtte is tömzsinek, nagynak találtam...
Én egy csomó mindent megműttetnék magamon, ha lenne rá pénzem, meg ha nem félnék a kórházi fertőzésektől meg ilyesmiktől. Cici, orr, fülek, mindenféle javításokat elvégeztetnék, ha tehetném. Pont azért, mert nem mások véleménye érdekel, hanem a sajátom, és nekem nem tetszenek bizonyos dolgok magamon.
Bárki bármit mond, a szépek igenis előnyt élveznek egy csomó mindenben, pedig az ő szépségük sem érdem, csupán szerencsés genetika. És itt nem az ápoltságra gondolok, hanem pl. egy cuki, pisze kis orrocska egy turcsi, vastaggal szemben.
Plusz azt sem tartom sokkal másabbnak, amikor úgy osztanak meg magukról képeket, hogy előtte rányomják a szépítő-filtert, szerkesztenek egy kis extra sminket, lefotosoppolják az úszógumit, és még sorolhatnám...
Lényegében a műtét is csak ennyi, csak hosszabb távú. Tartós szerkesztés. :D
Szerintem aki megteheti, és ettől boldogabb lesz, annak minden joga megvan hozzá. Nincs ebben semmi gáz.
Nyilván amikor már valaki hatszázezer köbcentis műciciket meg tepsi szilikon szájat meg földet söprő műszempillát/műkörmöket rakat magába meg magára, az már icipicit talán túlzás... de végülis azzal sem árt senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!