Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 18 évesen, egy majdnem full...

18 évesen, egy majdnem full arcplasztikát elvégeznének rajtam belföldön?

Figyelt kérdés

Majdnem teljesen átkellene szabni az arcom, legfőképpen az állkapcsom ami iszonyat széles, így lány létemre férfinak nézek ki teljesen (és ha ez még nem lenne elég, full asszimmetria a képemen minden, és az állkapcsaim szélénél konkrétan lóg a bőr). Nézegettem, sokat keresgéltem, de nem találtam itt Magyarországon olyan sebészt, aki, - nem tudom hogy mondjam, helyre rakná a full arcom, arcformától kezdve. Külföldön rengeteg lehetőség van ilyenre, azzal tisztában vagyok, de itthon nem tudok ilyenről, és sajnos olyan embert sem találtam aki belföldön szabatta volna át a szinte teljes arcát. Létezik itthon egyáltalán ilyen, vagy irány külföld?

(Nem szeretnék személyeskedést, az anyagiak felől és képet sem szeretnék mutatni az arcomról, azt is tudom mire vállalkozok, egyszerűen utálom az arcom, és szeretnék megszabadulni tőle, mert csúnya és ez van, ezen csak a plasztika segít, nem akarok mű lenni, csak egy szép arcot szeretnék.)

2018. dec. 3. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mindenesetre úgy látom erről le beszélni nem lehet. Ne feküdj be akárki keze alá, mert volt már példa arra is, hogy a végeredmény rosszabb volt, mint az előtte lévő állapot. Rendesen járj utána az orvosnak, a munkáinak stb. És ha nem találsz megbízható szakembert itthon inkább irány külföld.
2018. dec. 3. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, ezzel tisztában vagyok, keresgélek is ezerrel. Köszönöm a válaszod!
2018. dec. 3. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Hiszel benne, hogy ennyire rossz "anyagból" egy ember balta nélkül csipkerózát csinál belőled. Finomítani lehet, de a csontozat marad. Fül levarrás, orrplasztika, ráncfelvarrás, esetleg feltöltés, ezek mennek. Sztem csalódni fogsz, a milliókról ne is beszéljünk. Privátban megnéznélek tényleg annira rossz e a helyzet.
2018. dec. 3. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Idehaza is megcsinálják. Egy teljes arc 5-10M!
2018. dec. 3. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as nagyon el vagy tévedve, simán lefaragják már az állkapcsot és az állat is, bár ezt a kérdező szerintem már tudja. És igen, ha van rá pénzed biztos hogy megcsinálják. Csak találj egy jó orvost. Menj el több konzultációra is és csak azután válassz
2018. dec. 3. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
hogy te mekkora barom vagy. a százalékod alapján kutyatenyésztő
2018. dec. 3. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!