18 évesen, egy majdnem full arcplasztikát elvégeznének rajtam belföldön?
Majdnem teljesen átkellene szabni az arcom, legfőképpen az állkapcsom ami iszonyat széles, így lány létemre férfinak nézek ki teljesen (és ha ez még nem lenne elég, full asszimmetria a képemen minden, és az állkapcsaim szélénél konkrétan lóg a bőr). Nézegettem, sokat keresgéltem, de nem találtam itt Magyarországon olyan sebészt, aki, - nem tudom hogy mondjam, helyre rakná a full arcom, arcformától kezdve. Külföldön rengeteg lehetőség van ilyenre, azzal tisztában vagyok, de itthon nem tudok ilyenről, és sajnos olyan embert sem találtam aki belföldön szabatta volna át a szinte teljes arcát. Létezik itthon egyáltalán ilyen, vagy irány külföld?
(Nem szeretnék személyeskedést, az anyagiak felől és képet sem szeretnék mutatni az arcomról, azt is tudom mire vállalkozok, egyszerűen utálom az arcom, és szeretnék megszabadulni tőle, mert csúnya és ez van, ezen csak a plasztika segít, nem akarok mű lenni, csak egy szép arcot szeretnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!