Most keszülök egy éven belül a mellplasztikára. Esetleg akinek már volt leírná nekem hogy zajlott? És még annyi hogy van valaki aki Németországban plasztikáztatott?

(Itthon olcsóbb mint kint de ezt csak zárójelben jegyzem meg. :D)
Ha meg van az orvos akkor elmész hozzá konzultációra, ott megbeszéltek mindent. Nekem kellett: nagy labor vércsoport meghatározással, EKG, mell ultrahang és mellkas röntgen.
Mire vagy még kiváncsi?

Talán kicsit konkrétabban kellene kérdezned. Szilikonnal? Kombinált? Kisebbítés? Felvarrás? Budapesten? Vidéken?Mire vagy kíváncsi?
Itthon biztos olcsóbb.

nem mindegy, kapsz -e implantátumot vagy sem. Kisebbíteni akarsz-e vagy "csak" felvarratni, implant nélkül....
többféle technika létezik, van amit megcsinálnak altatás nélkül
Igen utána feszülni fog, talán ez az amiben mind megegyezik. Mi az a étek?

Bevisznek a műtőbe elaltatnak 1-másfél óra alatt végeznek. A műtőben felébresztenek, rád adják a melltartót de erre nem fogsz emlékezni. Majd a szobáadban fogsz magadhoz térni.
A fájdalom egyénfüggő. Valakinek alig fáj, valakinek közepes, valakinek meg rohadtul.
Olyan lesz majd mintha ülnének a mellkasodon, levegőt alig tudsz venni. Nekem fájt. 2 hétig rossz volt de utána egyre jobb lett. A végeredmény kárpótolt minden fájdalomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!