Létezik bármilyen természetes mód arra hogy valakinek telt ajkai legyenek?
Figyelt kérdés
Nekem a felső ajkam nagyon kis lapos, szinte nincs is és a két széle nem is látszik. Engem nagyon zavar viszont nem szeretném feltöltettni az ajkam.
Valami olyasmi mint az elsö képen.
2018. okt. 15. 20:54
2/8 anonim válasza:
Csak feltöltetni tudod más megoldás nincs
3/8 anonim válasza:
Nyilván ha lenne akkor mindenki azt választaná és nem a szájfeltöltést...
Én a permalipet választanám mert az egy ajakimplantátum amit nem kell állandóan töltögetni. Vagy ha töltés akkor csak hyaluron sav, ha van 70 ezred mindig járni. Szilikonolajat soha nem töltetnék.
4/8 Kései Sirató válasza:
Csípős paprika? :D
Ha bedörzsölöd vele, kis ideig használ.
5/8 anonim válasza:
Enis feltöltöttem , nem nagy dolog a mai világban a plasztika szinte olyan mint egy muszempilla vagy egy alapozo .
6/8 anonim válasza:
Javíthatsz rajta, de a génjeiden nem tudsz sajnos. Tehát ha van egy alapjában csúnya de megszépített műnő, annak valószínű a gyereke is csúnya lesz. Meg hogy midet plasztikáztatnád. Ha segget, mellet, szájat, akkor kb. lemondhatsz a normális férfiakról, és készülhetsz az 1 éjszakásokra. Orrot vagy állkapcsot, arccsontot érdemes, akkor nem sugallod hogy útszéli lányka vagy.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, pont ezek miatt szerettem volna megtudni hogy van e rá bármilyen természetes mód. Plasztikáztatni semmi féle képpen nem szeretnék. A párom azt mondta hogy őt ez nem zavarná de engem igen.
2018. okt. 31. 08:13
8/8 anonim válasza:
Vagy genetika vagy plasztika. hialuron savas ajak feltöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!