2 napja van köldök piercingem. Normális ha még fáj?
hopp egyanyajegbe szurta nem :O
R.I.P
köszönöm a válaszokat.
amugy nem anyajegybe lett szúrva..sőt közel sincs hozzá anyajegy. nekem nem gennyesedik és körülötte nem is piros. csak ha mozgatom akor egy kicsit még fáj.de egyálltalán nem vészes.
na hát nekem házilag csinálták 4 vastagabb tűvel,jéggel történt az érzéstelenítés.fél óráig nyúzták 3 tűvel,kiszedték és nem ment át rajta a pc.aztán újra tű,demár 4,forgatták nyúzták aztán mégis átt kellett nyomni a pc-t.azt hittem besz.rok.
a szúrás után nem éreztem semmilyen fájdalmat.
betadin-el kenegettem,nem nagyon zavart a víz-sem.
am. a levegő nagyonn jót tesz neki.csak ne napoztasd.nekem egy másfél hónap alatt teljesen begyógyult.ja és azért fáj most neked mert a bőr alatt most ugye ugymond nyíltseb van vagy micsoda.de majd elmúlik.
Nekem már 3éve megvan a köldök pc-m.Nyáron,a legnagyobb melegben csináltattam,ezért fél évig be volt gyulladva.Szal tök normális.
Nincs 1 hónapja h orrpct csináltattam,és az a köldökpchez képest nudli,szal jó kis tréning volt.Én folyton kamilláztam meg bepanteneztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!