Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ha lenne rá lehetőséged/pénzed...

Ha lenne rá lehetőséged/pénzed akkor plasztikáztatnál, megcsináltatnál magadon valamit? Ha igen akkor mit?

Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 21:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Van rá pénzem,és a melleimet fogom megcsináltatni hamarosan.
2018. aug. 30. 15:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mióta vannak melleim, lógnak, megcsináltatnám, csak baromira félek, hogy ottmaradok a műtőasztalon. Meg egyedül élek, nincs senkim, nem tudom utána elintézni, hogy ne emelgessek meg egyéb.
2018. aug. 30. 16:25
 13/16 cameronmonaghanbabee ***** válasza:
67%

Ajkaimat mindenképp felfogom töltetni.

Melleimet is megcsináltatnám,ha sok pénzem lenne meg nem félnék.

És a fenekemen picit pumpálnék. (Mármint egy kicsit nagyobbra)

2018. aug. 31. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

A melleimet, mert szó szerint semmi és húszas éveim vége felé járva iszonyú kellemetlennek érzem. Nyáron a pólós időszakban különösen feltűnő, hogy nincs. Fürdőruhát meg nem is merek emiatt felvenni, pedig amúgy szívesen járnék strandra.

A másik egy gyerekkori baleset során keletkezett kb. 5 cm-es vágás az alkarom kellős közepén. Ezen is változtatnék hegkorrekcióval, mert borzalmasan néz ki a varratnak a nyoma. Nem tudom, hogy ezt szégyellem jobban vagy azt, hogy semmi mellem.

2018. szept. 2. 10:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, a melleimet mindenképp, kb semmi nincs, de ami van se feszes. Az orrom is katasztrófa, úgyhogy azt biztos, hogy meg fogom csináltatni.

Egy kicsit nagyobb fenéknek is örülnék.

2018. szept. 2. 23:38
 16/16 anonim válasza:
53%
Intim plasztikát szeretnék.
2018. szept. 3. 07:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!