Nem tudok aludni holnap lesz mellnagyobbító műtétem el tudná mondani aki mar átesett rajta hogy mire számítsak?
Figyelt kérdés
345 cc magas profilu Allergan implantátumot kapok.
A tiétek mekkora meg vagytok vele elégedve?
Köszönöm
2018. aug. 13. 23:55
1/4 anonim válasza:
szia! enyém 450 cc. én is nagyon izgultam előtte, de nagyon vártam, hogy túl legyek rajta. műtét előtt megvizsgált az orvosom, elhelyezkedtem a szobámban, papír munka volt, betadinos fürdőt vettem, kaptam egy nyugtató szurit, amitől teljesen készen voltam, jó értelemben :D halucináltam, meg elég vicces kedvemben voltam... aztán betoltak a műtőbe, a kézfejembe infúziót kötöttek, és az arcom elé raktak valamit, aztàn elaludtam. következő kép, hogy az egyik műtős átrak az ágyra én meg kiabálok... aztán a szobában magamhoz tértem, össze-vissza beszéltem, csak annyi érdekelt, hogy sikerült. rendben ment minden. a jobb cicim jobban bedagadt, mert jobb kezes vagyok. eleinte kellemetlen volt, levegőt is nehezebben kaptam (nem vészes, csak furcsa volt a súly a mellkasomon) a beszéd is nehezebben ment. és eléggé fájt is, de kaptam fájdalom csillapítót, ki lehetett bírni... leginkább egy durva izomlázhoz tudnám hasonlítani az érzést, és mintha valaki ülne a mellkasodon. az első éjszaka elég kellemetlen volt, de óráról órára jobb lett. mikor kiszedték a drain csöveket az nagyon nagy megkönnyebbülés volt. érdekes módon a bal cicim alig fájt, a jobb annál inkább. Kb. 3 nap ameddig nagyon gyenge voltam és fájt eléggé. Cataflam sokat segített. és persze a nővérek, és későbbiekben a barátom. Egy hét után alig fájt, másfél hét után elmúlt a fájdalom. 2 hét után volt varratszedés akkor már nagyon jól voltam :) 3. hét után már dolgozni is mentem (könnyű fizikai munka) viszont a 6. hétig óvtam magam mindenféle fizikai megterheléstől. nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. gondolj arra, hogy az a pár nap fájdalom semmi ahhoz képest, hogy a végeredmény tartós és szép lesz. kitartást!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen hat nagyon izgulok. Nem tudok aludni se Nem ehetek nem is ihatok mar. Remélem szép lesz az eredmény. Megkérdezhetem h te hány vmi és kg-hoz kaptad a 450 cc-t?
2018. aug. 14. 01:22
3/4 A kérdező kommentje:
Vagyis Hanyas cm és kh-hoz
2018. aug. 14. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!