Dogcsi kérdése:

SOS! Fülplasztika?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon sok szükségem volna most a segítségre fülplasztika témában. A helyzet az, hogy elálló fülek születtem, ráádásül különbözőek, és megkeserítik az egész életem. Persze tudom, hogy a két fül sohasem egyforma, de azért szeretném, ha nem lenne olyan szembetűnő ez a dolog. Szeretném megműtetni őket, még ezen a nyáron, mivel oktobertől kezdem az egyetemet, és nem lesz rá időm. Beszéltem dr. Jósvay Jánossal, de nála csak novemberben kerülhetne sor erre a műtére, nekem ez viszont nem felele meg. Esetleg tudna valaki ajánlani nekem egy jó orvost? Előre is köszönöm.

2018. aug. 2. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
31%

Nem értek a dologhoz és nem tudok szakmai tanácsot adni. Viszont hogyha nő vagy, akkor azt tudom mondani neked, hogy van akinek jól áll a kiálló fül, szóval nem feltétlenül kell megműttetned. Persze így látatlanban ilyen nem lehet biztosra mondani, meg valószínűleg már jól átgondoltad, de biztos ami biztos.

A másik dolog pedig, ami hogyha férfi vagy akkor is fontos lehet, hogy inkább várj vele, hogy legyen egy normális orvos és random orvosokhoz, amit kitudja ki ajánlott ne menj csak úgy, mert ha elb*sz valamit, az akár egy életen keresztül még lehet, hogy jobban megkeserítheti az életedet.

17/F

2018. aug. 2. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Dr. Csuha Lajos a képek és referencia alapján nekem szimpatikus, nála tervezem majd az orrplasztikát.
2018. aug. 2. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért mindenképpen gondold át, unokatestvéremnek Svájcban csinálta egy elvileg nagyon jó hírű orvos (ott élnek, szóval azért ott, az orvos nevét nem tudom, de próbálták a lehető legjobbat keresni neki), és csak rontott a helyzeten, teljesen elrontotta a fülét.
2018. aug. 2. 22:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem dr Varga Klára műtötte a füleimet februárban, csak ajánlani tudom, imádom az "új" fülikéket :) Viszont biztos, hogy nem fogsz nyári időpontot kapni ilyenkor. Szerintem egy hetet hiányozhatsz, ugyanis addig van fent a kötés... de ha nem zavar nagyon, be is mehetsz vele simán, én is mászkáltam mindenhova bekötött fejjel :D

22/L

2018. aug. 3. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Josvay Janos a legugyesebb Magyarországon, elrontott fulet is ki tudja javitani.
2018. aug. 12. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!