Láttam egy videót amiben a sebész műtét után vagy kezelés után megsimította/megölelte a páciense arcát vagy vállát szerintetek helyén való ez?
Figyelt kérdés
Szerintem itt Magyarországon még visszaköszönni sem nagyon akar egy orvos nemhogy dicsérjen vagy bátorítson valamilyen kezelés során.2018. júl. 24. 22:45
1/8 anonim válasza:
Hát Magyarország jobban teljesit, ismered ezt a mondatot?
2/8 anonim válasza:
De vannak kivételek, csak jól kell kifognod. Én pl minden orvosok kedvesek, és aranyosak, mert én választottam ki, hogy kihez megyek.
3/8 anonim válasza:
biztos maganklinikan tortent.
annyi penzert szivesebben olelgetnek meg simogatnak az orvosok.
4/8 anonim válasza:
Láttam olyan videót, amiben a kis srác elálló füleit műtötte meg a doki. A végén kezet fogott a sráccal és megölelték egymást. Ez szerintem tök jó. Felnőttek esetében viszont már kicsit furcsának találom az ölelgetést. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem az jön le az egészből, hogy pénzért mindenre hajlandóak az emberek. Viszont a magyar orvosokra nem jellemző az ilyen seggnyalás,mert azoknak bármennyit adsz úgyis kevés.
2018. júl. 26. 00:12
6/8 anonim válasza:
Gondolom itt a válaszadók háromnegyede életében nem találkozott még plasztikai sebésszel azért ír baromságokat.
Engem a második konzultáció után ölelt meg az orvosom. Kiváncsian várom a műtétkor mi lesz! :)
Az ilyen idióták miatt tart itt ez az ország.
7/8 anonim válasza:
#6-os vagyok. Nekem fülplasztikám volt, és nem ölelt meg a doki. Én sem őt. 32 éves voltam. :D
8/8 anonim válasza:
Bocsánat, kérdező, #5-t akartam írni (és #8-ast) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!