Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Dr. Bajusz Huba? Orrplasztika?...

Dr. Bajusz Huba? Orrplasztika? (Kérdés lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy van pár topik hasonló kérdéssel, viszont érdekelnének új vélemények, tapasztalatok. Orrműtétet szeretnék és mivel ő a pesti árak majdhogynem feléért operál, erősen gondolkozom, hogy hozzá megyek, viszont nem szeretném, hogy elrontsa, és olvastam olyat aki nem ajánlaná. A szegedi doktorról beszélek.

Kinek milyen tapasztalata van és kit ajánlana aki nem túlságosan drága?:\ Tudom, minőség > ár, de nem szeretnék milliót kiadni rá:)

2018. jún. 28. 20:30
1 2
 11/20 anonim válasza:

Sajnos én is azt javaslom, hogy kerüljétek el nagy ívben. Rajzolni valóban szépen tud, de csak ennyi. Szinte semmi nem lett megvalósítva abból ami meg lett ígérve. Az orrcsúcstól kezdve a formán át semmit nem tudott megvalósítani. Olyan lett az orrom mint egy bokszolónak. Megvolt bezélve, hogy az orrcsont szélességét(előlről nézve) nem bántja, mármint nem keskenyíti, erre teljesen lekerekítette, mint egy krumpli kb olyan lett, ráadásul még egyenesen se tudd "faragni", az orromon van egy dudor, kb mint egy pattanás, pedig "csak" csont dudorodik a bőr alatt. Ja, az árban benne volt az orrsövény műtét is, amit nem csinált meg, mert az már túl komplikált lett volna XD. Persze semmit nem kaptam vissza a pénzből, annyit mondott, hogyha a jövőben rászánom magam az orrsövényműtétre, akkor csak a felét kell majd kifizetnem vagy valami ilyesmi...hát köszi szépen inkább nem.

MESSZE KERÜLJÉTEK EL!

2020. júl. 29. 19:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Egyébként nagyon szomorú, hogy ezek az orvosok olyan pénzeket tesznek zsebre 1-1 műtét után, amire mi kis emberek lehet hogy évekig spórolunk, hogy összejöjjön, és végül csalódott vagy az eredményt illetően. Én nagyon haragszom Bajuszra, amiért anyagilag is megrövidített és lelkileg is azóta minden nap kivagyok, mert utálom az orrot amit csinált nekem, mosoly nincs soha az arcomon. És persze mehetsz a jó istenhez panaszra, valamint gyűjthetsz újra, hogy egy jobb orvos dupla áron helyrehozza, és retteghetsz, hogy tőle azt fogod-e kapni amit vársz, vagy ismét megszívod. Ne menjetek hozzá, sokan elégedetlenek vele, ne gazdagítsátok.
2021. márc. 24. 11:37
 13/20 anonim válasza:
Bajusz Hubánál voltam én is, és nekem azt csinálta, amit megígért. Sokkal jobb, mint a régi orrom, de tökéletes nem létezik!
2021. jún. 15. 10:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze, tökéletes nem létezik, de mikor teljesen ellentéte annak, amit képen ígér, a két orrlyuk közti rész 1 cm-rel lejjebb van, mint az orrod széle és még ferde is, akkor az azért elégge elkeserítő.
2021. jún. 15. 11:22
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Így jártál, biztos előtte se néztél ki valami f.szán, nem tudott veled mit kezdeni.
2021. jún. 17. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
15-ös, te aztán egy igazi gyökér vagy. Remélem a rosszindulat egyszer ragya formájában fog kijönni rajtad. Pénzt kapsz Bajusz reklámozásáért?
2021. jún. 17. 12:00
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld, először írtam ide, mivel tegnap kezdtem el keresgélni a témában. Viszont feltűnt, hogy az ÖSSZES kérdés alá odairod az 1 cm orrlyukas sztoridat és szerintem ez beteges, mintha csak a te válaszod lenne mérvadó az eddigi összes páciens közül. Így jártál, van rajtad kívül még ezer beteg, akinek tudott normális külsőt csinálni.
2021. jún. 18. 10:00
 18/20 anonim ***** válasza:

És ha a szerinted összes kérdés alá odaírom az én véleményemet, akkor az neked miért fáj??? Úgy tudom, hogy szabadon lehet válaszolni ezen az oldalon annyi kérdésre, amennyire akarok, még akkor is, ha neked ez nem tetszik. Nem értem mi ezen a beteges...az, hogy nekem rossz tapasztalatom volt vele, akkor én nem mondhatom el? Pedig el fogom mondani, ahanyszor akarom, mert én is szerettem volna, ha olyan munkát ad ki a kezéből, amit ígért. Nehogy már én legyek a sz*r alak, mert elrontotta az orrom. Egyébként meg nem én vagyok az egyetlen, akinek rossz tapasztalata volt vele. Hogy te ezen miért panpogsz ennyire, fogalmam sincs.

Egy nulla empátiával rendelkező ember lehetsz, mert csak annyit tudsz leírni már nem tudom hanyadjára, hogy "így jártál", meg "biztos nem néztél ki előtte sem valami f*szán"...

Örülj akkor magadnak, hogy tetszik amit látsz a tükörben, mert belülről már nem vagy valami elragadó személy.

2021. jún. 18. 15:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Te meg lépj tovább és korrigaltasd máshol az orrodat, mert látom 2019 óta kampányolsz megszállottan, azóta már lett volna rá bőven időd a gyik-es ámokfutás helyett..
2021. jún. 19. 04:06
 20/20 anonim válasza:

Biztos van olyan is, akinek jót csinált, de az enyémet elrontotta, de nagyon. Mindig benne van a pakliban a rontás, de nem mindegy, hogy mekkora sikerszázalékkal dolgozik vki. Én a profilomon szerettem volna javítani viszont neki “hála” most már elölről (és oldalról továbbra is) csúnya lett. Pénzt vissza nem ad, csak leráz. Nem is értem miért erőlteti ezt az orrplasztika dolgot. Ez az egyik legbonyolultabb műtét, maradna inkább az egyszerűbbeknél. De végül is mégis csak az én hibám hiszem én nem néztem utána eléggé a dokinak.

Jó tanács: aktív fórumokat nézzetek minél több fényképes naplóval (nem tudhatod ki van egy anonim nicknév mögött). Legalább 3 orvossal konzultáljatok. Szánjátok rá az időt, pénzt. Tanuljatok a hibámból.

2021. aug. 25. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!