Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mostanság mennyibe van a...

Mostanság mennyibe van a mellnagyobbítás?

Figyelt kérdés

Megszeretném nagyobbítani a mellem, érdekel a folyamata, és hogy most mennyibe fekszik, meg hogy pontosan hány évente ajánlatos kicseréltetni az implantátumot. Lehetőleg olyan írjon, aki átesett ezen, és eltudná mesélni a folyamatát, meg azt hogy megérte-e :)

Köszönöm előre is!

20/L

2010. jún. 15. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:

hát a nővérem tapasztalatából merítve amennyit tudok: magát az implantátum beültetését

850ezerért csinálták neki kb. 1 éve ez egy nagyon normális hely volt.

A cicije szép formájú lett, de a hegek jobban látszanak mint azt ő gondolta hogy fognak, ami szörnyen zavarja. A gyógyulással nem volt baja hamar felépült, csak a műtét másnapján volt nagyon rosszul. Ő azért csináltatta meg mert túl volt két gyereken és a mellei nagyon megereszkedtek, de a felvarrás önmagában nem volt elég. Most gyűjti a pénzt a következő műtétre mert kisebb implantátumot akar választani.

2010. jún. 15. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
egy ismerősömnek van, az implantátumot szerinte kb 8évente kell cserélni, az árak helyenként változnak, interneten érdemes utánanézni
2010. jún. 15. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Magánklinikán 750 ezertől a csillagos ég(sztárdokik a drágábbak.

Államiban 600 ezer körül

2010. jún. 15. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
van már olyan implantátum is amit soha nem kell cserélni :)de azt nem tudom mennyi, biztos jósok :S
2010. jún. 19. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:

650 ért csinálnak már,én 4 éve csináltattam,akkor is ennyi volt egy neves orvosnál.cserélni pedig azért is kell,mert pl én fogytam és lóg egy picit,már nem tünik olyan nagynak.

kell majd venned melltartókat megmondják milyet,annak 10 ezer ft volt darabja,érdemes 4-5 darabot venned.engem délelött mütöttek és másnap délelött mentem haza,éjjel hánytam,az alatató miatt.de amúgy nem volt vészes.arra figyelj h ne hizz és ne fogyj a mütét után,mert akkor változik a mell is.

2010. jún. 22. 20:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Remélem megéri...

2010. jún. 30. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Áprilisban volt a műtétem! Itt a blogom: [link]
2010. júl. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!