Vannak olyan nők, akik csak azért gondolták meg magukat a mellimplantátummal kapcsolatban, mert félnek a műtéttől?
Azon gondolkodom már egy jó ideje, hogy egy számmal megnagyobbíttatom a melleimet. Viszont az egyetlen dolog ami visszatart, az a műtét. Gyerekkorom óta rettegek a műtőktől (még sosem műtöttek), ha kórházba kell belépnem már rosszul vagyok, nem beszélve a műtét utáni lábadozásról, fájdalmakról, meg hogy fel leszek vágva. Néztem ezekről videókat, egyenesen rosszul lettem.
Szerintetek megérné?
Férfiként írom, hogy volt már mellplasztikám. Ellentétes sztori. Kisebbíteni kellett. Szakmailag elismert, neves orvost választottam. Alapvetően viszolygok minden orvosi dologtól. Egy sima háziorvosi vizsgálatra is rá tudok parázni. De a magánklinikán nem volt semmi gond. Egyszerűen annyira más a környezet. Minőségi, emberközpontú, modern.
Amúgy betoltak a műtőbe már kábán. Elaludtam. Felkeltem a szobában. Kaptam erős fájdalomcsillapítókat. A szobám tévéjén klippeket néztem éjjel és hallgattam ahogy a szomszéd szobában nevetgélnek a mellplasztikás lányok egymással:DD Vissza aludtam. Másnap délután már léptem is le.
Ennyi volt a sztori.
Nem kell videókkal paráztatni magadXD Az nagy hiba. Úgyis végigalszod a procedúrát. Csak jó orvost válassz akinek megnyugtat a profizmusa és hozzáállása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!