Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Pigmentfoltos a bőröm, nagyon-...

Pigmentfoltos a bőröm, nagyon-nagyon! Hallottatok már arról hogy felégetik a bőrfelszínt és így tüntetik el! Hol csinálnak ilyet? Nálunk is vagy csak külföldön?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 15:58
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen a bőrőm,májfoltok vannak a testemen és utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem tudok rá ellenszert sajnos így olyan ruhákat hordok,h ne látszodjon:((
2010. jún. 8. 16:56
 2/3 anonim ***** válasza:
egyik kolléganőm 34 éves TCA-/TCL-s kezelésen volt ez a savval maratás (talán sósavhoz hasonló) leégette a bőrét 7 év alatt kétszer csináltak rajta ilyen beavatkozást, de még egyszer akar menni, a kezelés után hónapokig kimart vörös feje volt, és nem tudom tudod e de ez az eljárás bár népszerű, vékonyítja a bőr különösen a vékony arcbőr rétegeit (ami 7 rétegű). a lényeg: kolléganőm még mindig akar menni mert nem használt neki. az sem mindegy milyen tipusú pigmenfoltról van szó. májfolt? a májfolt mint neve is tükrözik, a máj rendellenességeként lép fel. a pigmentfoltodnak mekkora a nagysága? minden alternatívát kimerítettél már? (clinique új krémje, sensolite). szedsz valamilyen gyógyszert? mióta vannak ott? erről a savas kezelésről hol hallottál? körültekintően meg kell vizsgáltatni és ha mehet egyszer megpróbálhatod, bár sok szövödménnyel jár, és kolléganőmnek 2szeri maratás után sem tüntette el. ha fiatal vagy, nem ajánlom még.
2010. jún. 8. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 27 évesen tele lett az arcom májfoltokkal elmentem a kozmetikushoz,aki 1500 ft-ért csinál egy oxigénkezelést,amit még egyszer kell majd,de már ezután is alig látszanak.
2010. jún. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!