Szilikonos ajak?
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy gondolkodok hogy megszeretnem csináltatni a számat.
Viszont ! Nagyon vékony ajkaim vannak és egy nagyon kicsit szeretném csak , nekem is nagyon undorító a kacsa száj. Ezért szeretném csak ha egy nagyon kicsit teltebb lenne.
Nos nagyon felek belevágni ebbe mert rengeteg el rontott ajkat láttam . És nemtudom hogy mivel lenne érdemesebb ezzel a savval vagy szilikonnal,melyiknek természetesebb a hatása? Előfordul hogy nagyon durván eleontják? Vagy ezt a kicsit amit én szeretnék nem igazán lehet ? Még egy fontos kérdés aki már járt itt . Szegeden Dr.Bajusz Hubánál érdemesebb rolla mi a véleményetek ? Vagy inkább mennyek Pestre és ott keressek valakit ? Köszönöm a válaszokat sokat segítenétek
nekem szilikonnal van es semmi baja, 5 éves kb.
persze hogy hiarulonnal töltik, mert azzal mész vissza, mert 3 hónap utan felszívódik.pénzkidobas. a szilikonolaj meg nem éri meg a dokiknak, mert 5 évente mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!