Nagyon lóg a mellem, mit tegyek?
Sziasztok,
23 éves lány vagyok , és egyre jobban lóg a mellem. Fiatalabb koromban sem volt szép kerek,nincs is nagy mellem, 75B ,de a mellbimboim már szinte lefelé néznek. Olyan mintha a mirigy állomány fentről eltűnt volna, teljesen megereszkedett. :(
Volt hogy hiztam, majd fogytam , gondolom ez hozzájárult.
8 éves parkapcsolatom van, idén lesz eskuvo. Párom bizonygatja, hogy neki tetszik, de én nem vagyok elégedett magammal. Tükörbe nézek, és sírni tudnék.
Gondolkodom mellfelvarrason, de úgy olvastam a legtöbb esetben szilikonnal kell pótolni a szép eredmény érdekében. Nem szeretnek mű melleket, és úgy tudom szoptatás előtt nem is ajánlott.Családot alapítani viszont 3-4 év múlva szeretnénk csak. De 4 évig nem tudnék így lenni, mivel ha már meztelenre kell vetkőzni, takarom a mellemet, szegyenlem.
Mit javasoltok? :/
Pedig csak a mellműtét a megoldás vagy elfogadod magad.
Azért nem ajálnják szülés előtt mert a terhesség alatt és a szoptatás alat megduzzad a mell és elveszti a formáját. De ez sem mindenkinél van így!
Ha 3-4 év múlva szeretnétek családot akkor simán megcsináltathatod. Viszont ha nem akarsz műmelleket akkor fogadd el magad így.
Barátkozz meg vele.
Ha mégse megy menj el egy plasztikai sebészhez ő majd elmondja, hogy mit lehet tenni és akkor ennek függvényében tudsz mérlegelni, hogy mi az amire még képes vagy azért, hogy elégedettebb legyél a kinézeteddel.
Ugyanakkor készülj fel, hogy bár lehet, hogy elégedett leszel a végeredménnyel de nincs rá garancia, arra meg hogy majd x év múlva is még mindig tetszeni fogsz még kevesebb és akkor az egész életed ennek szentelheted, hogy egy csak a fejedben létező ideálnak próbálj megfelelni.
(amúgy halkan jegyzem meg a logó mellnél sokkal hervasztóbb egy olyan pár akinek állandóan az egoját kell "felszopni", mert állandóan nyavalyog, hogy ez se szép az se szép rajta)
Szia!
Esetleg fogamzásgátlótól lehet..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!