Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Gillian Anderson arca?

Gillian Anderson arca?

Figyelt kérdés
Mit csinált, hogy már nem olyan kalácsképű amilyen régen volt a 90-es években? Botox biztos van az arcában mert egy deka ránc nincs rajta, de valahogy mintha az egész arcszerkezete megváltozott volna. Csontosabb lett. Biztos nem csak lefogyott. Ti hogy látjátok? Tök szép lett amúgy, irigylem, h náluk ilyen könnyen megy. Én egy egységesebb, fehérebb fogsornak is örülnék. 35n
2018. jan. 9. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán csak lefogyott fiatalabb korához képest. Idősebb nőknél a nagyobb fogyás, vagy ha a normál testsúlya alatt van kicsit csontosabb arcot eredményez. Ránca azért nincs mert valószínűleg jópár plasztikai eljáráson átesett.
2018. jan. 9. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Botox, ráncfelvarrás, meg ilyenek biztos :D
2018. jan. 9. 19:42
 3/5 Execlor válasza:
2018. jan. 10. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Arcfeltoltes radiess hialuronsavval. Kb 5 ml lehet benne. Most csinaltattam en is. Nekem is fal lapos kalacskepem volt. Most vegre tetszem magamnak.
2018. jan. 11. 09:21
 5/5 A kérdező kommentje:
És ilyenkor nagyon megváltozik az ember arca? Maga az eljárás milyen? Tartós, vagy pár évente hozzá kell nyúlni újra?
2018. jan. 11. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!