Valaki műtette már meg a punciját?
Figyelt kérdés
Én is megszeretném műtettni, mert saláta és már jó par éve undorodom tőle. Strandra sem merek menni, szűz vagyok,nagyon fiatal és mégis sali. Mennyibe kerül egy ilyen műtét körülbelül? Utána szebb lesz vagy csak ront a helyzeten?2018. jan. 5. 20:06
1/5 anonim válasza:
Én már átestem egy nemi szerv műtéten. noha ez teljesen ilyen volt mint amiről szó van de volt. ide leirni nem akarom ha érdekel irj privátot.
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiatalon nem szoktak, nem érdemes műteni.
3/5 anonim válasza:
Nem attól lesz valakinek "baba" vagy "saláta", hogy hány éves vagy hányszor és kivel volt együtt. Ez teljesen grnetikától függ.
4/5 anonim válasza:
Igen, én. Jó 4-5 centi szélesek voltak a kisajkaim, korrigálták. 24 évesen. Maximálisan elégedett vagyok, minden kellemetlenséget megért.
5/5 anonim válasza:
Igen, én Dr. László Zsolthoz mentem. De őt semmiképp sem ajánlom, mert véleményem szerint nagyon szar lett az eredmény.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!