Ázsiai szem/arcplasztika?
Lehetséges olyan szemp és/vagy arc plasztikai műtét, ahol a szemem és az arcom sokkal ázsiaiasabb jellegű lenne?
Azt tudom, hogy full ázsiai kinézetet nem lehet elérni, (legalábbis én így tudom, javítsatok ki, ha tévedek) de valami hasonlót lehet?
Tudom hogy most nem a kérdésre fogok válaszolni, szóval bocsi kedves kérdező.
Először is érdekelne, hogy hány éves vagy?
Másodszor pedig én nem 100%ban a plasztika ellen, baleset, vagy tényleg nagyon torz arc esetében, de ha mégis a plasztikához fordulsz az a te döntésed, nem ítélték el ezért. Az én véleményem hogy ne akarj más lenni, ne akarj más bőrébe bújni, hanem inkább a saját arckarakteredből hozd ki a legjobbat, mert sokkal jobb lesz az összkép. Az arcod alapjáraton nem ázsiai, ezért sántítani fog a kinézetét, mellesleg ez más ázsiaknak is szembetűnő lesz, ami lehet nem lesz nekik szimpatikus.
De lényegében a te döntésed mit csinálsz az arcoddal, de ne akarj másnak kinézni, mert az sose sül el jól. Talán az a legjobb példa mikor egy férfi Justin Bieber kinézetét akarta a magáévá tenni csak nem sikerült. De ha te úgy látod, meg mások is mondják hogy jól állna neked csináld nyugodtan.
Amúgy ha csak a kérdésre válaszoltam volna ezt írtam volna: lehet. De ez nem lett volna kifejező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!