3/13 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy plasztikázott. 3 fokozata van: hiányosságok töltése, nagy orr, áll faragása: tetszik. Csak úgy töltés, nagyobbítás, kacsaszáj, nagy mellek: utálom. Testmódosítás(body modification): ha ízléses, akkor semmi gond. Kivéve ha hüllővé vagy más állattá operáltatja át magát.
5/13 anonim válasza:
Az attól függ hogy mennyire látványos. Ha természetellenes akkor nagyon gáz. Amúgy sokan vannak aki valamilyen deformáció miatt vállalkoznak műtétre. (Nyúlszáj deformált orr, nagy mell miatti hátfájdalom, égési seb...) Akkor érthető.
6/13 anonim válasza:
Nem, attol hogy plasztikázva van a melle/segge csak rondább lesz.
7/13 anonim válasza:
Megcsináltattam a mellemet, természetes, meg sem tudják mondani. Van ez a fajta is.
Ennek ellenére nekem sem tetszik a túlzás :) Minden éremnek két oldala van :)
8/13 anonim válasza:
Volt szilikon mellü barátnöm akivel együtt is éltem. Nekem nem jött be. Inkább legyen természetesen kissebb mint nagyobb és olyan mint a gumi labda nagyon farok lohaszto tud lenni szinte már beteges föleg ha a csaj szebnek érzi magát töle. Még a több gyerekes anyukákat meg tudom érteni akik már nem akarnak szülni de azt se akarják hogy logjon akkor talán van értelme mind két fél örömére. Az asszony jobban érzi magát a börébe apunak meg ujdonság.
9/13 anonim válasza:
Még bottal se piszkálnék meg senkit, akinek bármije is mű (beleértve a tetovált szemöldököt is). Gusztustalannak tartom a felvarrt, feltöltött botox-görlöket, még a címlapon is.
10/13 anonim válasza:
Ez eleg tag fogalom, ugyanis plasztikazott csajnak szamit az is, aki 80kg fogyas utan a bort szedeti le magarol, meg az is aki onbizalomhiany miatt hatalmas kacsaszajat csinaltat.
Mit ertesz plasztikazott alatt? Mellnagyobbitas?
Nekem nincs vele bajom amig az izlesesseg hatarain belul mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!