Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Műtét utáni hegkezelésre...

Műtét utáni hegkezelésre (arcon) Kelo Cote gél vagy Contractubex? Esetleg valami más?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam anyajegy eltávolításon, mivel az arcomon történt ezért úgy gondolom,hogy kezelni kell majd a hegeket.

Na, de mivel?Melyik a leghatékonyabb krém erre?

A Contractubex olcsóbb, viszont a Kelo Cotéről több pozitív véleményt olvastam.

Van valakinek valamiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2017. nov. 11. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy granulóma eltávolításom kb 12 évvel ezelőtt az arcomon. Én Contractubexel kenegettem naponta 2x, amint leesett a var. Semmi nem látszik. A másik gél hatását nem ismerem.
2017. nov. 14. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is contractubexet használtam. A bennelévő hagymakivonat miatt sokaknak irritálja a bőrét. Az elején nekem is, szóval egy időre félretettem. Viszont amikor már erősek voltak a hegek, akkor ismét használni kezdtem. Akkor már nem irritált. Az erős hegeket nem úgy értem hogy látványos, hanem hogy megerősödtek a szövetek és nem volt friss a heg. Addig pedig a tafedimgélt használtam a sebész javaslatára.
2017. nov. 21. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!