Műtét utáni hegkezelésre (arcon) Kelo Cote gél vagy Contractubex? Esetleg valami más?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam anyajegy eltávolításon, mivel az arcomon történt ezért úgy gondolom,hogy kezelni kell majd a hegeket.
Na, de mivel?Melyik a leghatékonyabb krém erre?
A Contractubex olcsóbb, viszont a Kelo Cotéről több pozitív véleményt olvastam.
Van valakinek valamiféle tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2017. nov. 11. 19:42
1/2 anonim válasza:
Nekem volt egy granulóma eltávolításom kb 12 évvel ezelőtt az arcomon. Én Contractubexel kenegettem naponta 2x, amint leesett a var. Semmi nem látszik. A másik gél hatását nem ismerem.
2/2 anonim válasza:
Én is contractubexet használtam. A bennelévő hagymakivonat miatt sokaknak irritálja a bőrét. Az elején nekem is, szóval egy időre félretettem. Viszont amikor már erősek voltak a hegek, akkor ismét használni kezdtem. Akkor már nem irritált. Az erős hegeket nem úgy értem hogy látványos, hanem hogy megerősödtek a szövetek és nem volt friss a heg. Addig pedig a tafedimgélt használtam a sebész javaslatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!