Akik mostanában mellplasztikáztattak, mennyibe kerül pontosan?

Jézusom, emberek... Komolyan mondom, nem tudom elhinni hogy lehet ennyire előítéletes valaki.
,,Fiatal csitriknek honnan van pénze?" Miért lenne attól csitri valaki, hogy fiatal és van rá lehetősége megcsináltatni? Meg hogy ,,gazdag anyuci-apuci"? Nem értem miért lenne olyan borzasztó dolog az, ha egy szülőnek belefér a képességeibe az, hogy hozzájáruljon a gyereke boldogságához? Ha gazdag szülő lennék én is nagyon szívesen kifizetném a lányomnak, ha ettől jobban érezné magát. Nem minden fiatal lány azért fekszik kés alá, hogy utána 5 percenként szelfizzen vele, hanem mert annak valóban lelki okai vannak.
És ha gazdag ,,pasija" van és kifizeti? Nem is értem miért elítélendő, hogy boldoggá akarja tenni a párját...
Ne általánosítsunk már ennyire. Az életben a dolgok nem mindig feketék, vagy fehérek.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!