Felségemnek felajánlottam hogy 2gyerek utáni kissé megereszkedett melleit sziloikonnal korrigálná akkor én támogatom Erre kiakadt hogy miért nem jó ami van! Jogos?
Jogos.
Egyrészt ha csak a feszes mellek miatt szereted/vagy vele, akkor veled igencsak nagy gondok vannak
Másrészt az ö teste, ha öt nem zavarja, akkor neked semmi beleszólásod - föleg, hogy nem azért lett ilyen, mert elhagyja magát, hanem mert szült gyerekeket és ez ennek a természetes következménye.
Harmadrészt egy ilyen korrigálás egy elég komoly mütét, aminek eleve vannak kockázatai, ezen kívül a szilikon eléggé veszélyes lehet, és rengeteg probléma van belöle.
Negyedszer egy szilikonos mell utána nem természetes hatású, mégha a kinézete jól is sikerül, a fogása egész más lesz, ezért adott esetben neked még kevésbé tetszeni a mindennapos "használatban"
Második válaszoló érveit olvasd és gondold át, mert jól megfogalmazta.
Annyit még hozzátennék, hogy szánalmas az a "férfi", aki gyereket tud csinálni az asszonynak, de ha a terhesség miatt megváltozik a teste, azt már nem fogadja el. Ennyit arról, hogy "jóban, rosszban".
Attól függ, hogy tényleg csak felajánlottad, vagy tényleg azt sugalltad-e, hogy nem jó ami van.
Én nem sértődnék meg ilyenen, mi lazábbak vagyunk. De eleve nem jutna eszembe kiírni erről kérdést gyakorira, mert nem tartozik másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!