70/B-s mérettel fizetheti a TB a mellnagyobbítást?
Ez egy átlagos kosár méret, nem hogy kicsi, gondolom nagyon vékony vagy 70 cm-es háttal, hízz egy kicsit. De a B kosár nem kicsi, ha neked ezzel vannak gondjaid akkor pszichológushoz menj mert nem látod magad reálisan.
Nekem AA kosár kellene, ami a legkisebb, mégsem szeretnék nagyobb mellet.
A tB a mellnagyobbítást(szépészeti beavatkozást) sose támogatta!
Ha pszichológia véleményre ingyen műtenének akkor 3-4 éves várólista lenne hiszen szinte nincs olyan nő aki elégedett a melleivel.
Különben a B-s kosár az tök normális méret.
Nekem meg tuságosan nagyok.
Hidd el,ez még rosszabb állapot.
Én már a 85/E-F-kosárnál járok.
De mit tudok csinálni?Muszály elfogadnom,pedig utálom mikor megbámulják.
33/N
kisebbítésnél támogathatják, de a pszichológiai feltételek mellett szerintem másnak is meg kell felelni.
pl mellkisebbítést úgy támogatnak, hogy igazolni kell, hogy egészségügyi panaszokat okoz, plusz szorzanak osztanak súlyméreteddel, mellmérettel, és ha bizonyos százalékot meghaladsz, CSAK akkor támogatja a tb azt is.
lehet itt is hasonló van.
Én tiszta depressziós vagyok mostanában mert eléggé vékony a pénztárcám. Ha az orvos aláírja a papírokat a TB-pénztár megvastagítja az erszényem? Tuti jó kedvem lenne...
Vazzze térj má észhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!