17 éves korban orrplasztika?
Sziasztok! Ebben a hónapban töltöm be a 17-et. Szeretném megműttetni az orromat,mert nagy és görbe,utálom magam miatta,nem bírok a tükörbe sem nézni,nagyon önbizalomhiányos lettem miatta.
Olvastam,hogy már olyan 17 éves kor körül meglehet csinálni,mivel 17-18 év körül fejeződik be az orr fejlődése. Nem is tudom,de én már most azt érzem,hogy nem nagyon fog már fejlődni.
Viszont nemtudja valaki,hogy ha most megműttetném az orrom és kiderülne,hogy még fejlődni fog akkor mi történne vele? Újra görbe lesz vagy megnyúlik?Egyszerűen nem bírok még 1 évet várni 18 éves koromig,belegondolni is szörnyű.Még most nyáron túl szeretnék esni rajta,hogy sulira begyógyuljon.
Bocsi, a hülye kérdésekért,csak nagyon meg vagyok ijedve, és a neten is ahány oldalt megnéztem mindenhol más dolgok vannak írva és teljesen összezavarodtam:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!