Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbítás tb támogatással?

Mellnagyobbítás tb támogatással?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Olvastam egy ilyen lehetőséget,és lehet,hogy hülyén hangzik a kérdésem,de olyanok igénybe vehetik,akiket lelkileg teljesen megterhel,hogy pici a mellük?Sajnos olyan "betegségben" szenvedek,hogy nem tudok hízni egy dekát sem,hiába eszem akármennyit,sőt,fogytam is 12kg-ot amit azóta sem tudtam visszahízni.Természetesen a melleim is összementek(azelőtt sem volt,csak minimális.Nem azt akarom mondani,hogy ez életem legnagyobb problémája,de tényleg nagyon jó lenne,ha ezáltal növelhetnék egy kicsit az önbizalmamon.A lelki rosszulétem nemrég kezdődött egy megjegyzés miatt.
2010. máj. 16. 21:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%

A mellnagyobbítás sose volt ingyenes!2006 óta a mellfelvarrásért is fizetni kell.egyedül a mellkisebbítést támogatja a TB.

Egyetlen megjegyzés miatt vagy most elégedetlen magaddal? Ez ugye vicc

2010. máj. 17. 06:40
 12/26 anonim ***** válasza:

Hát én rúgnám seggbe azt a pasit, akinek azért nem kellekek mert kicsik a melleim.

Milyen férfi az ilyen? Neki nincs semmilyen hibája? Gondolom van. Közhely, de ha szeret, akkor szeret úgy, ahogy vagyok. Engem akkor is imádott a férjem, amikor 10 kg-val több voltam. Ahogy én is ugyanúgy szeretem, azzal a kis pocakkal, amit növesztett az elmúlt években.

De egyébként személy szerint, én sem örülnék, ha a tb támogatná. Meg van ennek a pénznek a helye az országban. Azt megértem, ha valakinek túl nagy, és egészségügyi gondokat okoz, és azt támogatja a tb. De gondolj bele, ha támogatná, minden divatmaca (akinek tényleg nincs is rá szüksége) rohanna műtetni magát.

2010. máj. 17. 10:26
 13/26 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Indok TB támogatáshoz csak a fejlődési rendellenesség lehet( és ebbe nem tartozik bele a fiús cici se)

Hidd el 100% hogy igazam van

2010. máj. 17. 10:37
 14/26 anonim ***** válasza:
55%
Én most jártam utána, orvosi papírokkal (pszichiáter, gerincferdülés)... stb alátámasztva, képekkel igazolva a két mellem közt 60!!!! % az eltérés, nem tudok toppot, fürdőruhát felvenni! Így támogatja a tb, de csak a csonkítást, tehát az ép szép nagy mellemet vágják le a másik fiúshoz!
2010. máj. 18. 19:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Jaj... Utolsó és biztos vagy benne, hogy megéri így is? :(
2010. máj. 18. 19:52
 16/26 anonim ***** válasza:
Jó, az totál más...az tényleg jogos, de egy kis cicit fel lehet dobni push up melltartóval, vagy a standon ugyanilyen bikinivel, de te nem tudsz mit csinálni:( Örülök neki, h megoldódik a problémád:)
2010. máj. 18. 19:54
 17/26 anonim ***** válasza:
A Tb-s vagyok, ennyi idő után alig várom, hogy meglegyen a műtét! Kicsi cicisek ne sírjatok, és bárkivel cserélnék... :(
2010. máj. 18. 20:50
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem is fejlődési rendellenességem volt (nagy eltérés a két mellem között), nemrég csinálták meg TB-re. Csupán 3 évig tartott, mire engedélyezték, és csupán 3szor kellett nekik újra kérvényt írni az elutasítás után, mivel nem adtam fel. De ilyen kis mell esetén nincs, még ha valami bajod van is éveket játszanak veled...
2010. máj. 23. 22:13
 19/26 anonim ***** válasza:
28%

szerencsére nem leeht!

neh már az én pénzemből fizessék a te csöcseid

mikor mások meg éheznek basszus

2010. jún. 16. 14:28
 20/26 A kérdező kommentje:
nem kell az én "csöcseimet" a te pénzedből fizetni,ellopják azt a politikusok is tőled,nyugodj meg...
2010. jún. 16. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!