Mellnagyobbítás tb támogatással?
A mellnagyobbítás sose volt ingyenes!2006 óta a mellfelvarrásért is fizetni kell.egyedül a mellkisebbítést támogatja a TB.
Egyetlen megjegyzés miatt vagy most elégedetlen magaddal? Ez ugye vicc
Hát én rúgnám seggbe azt a pasit, akinek azért nem kellekek mert kicsik a melleim.
Milyen férfi az ilyen? Neki nincs semmilyen hibája? Gondolom van. Közhely, de ha szeret, akkor szeret úgy, ahogy vagyok. Engem akkor is imádott a férjem, amikor 10 kg-val több voltam. Ahogy én is ugyanúgy szeretem, azzal a kis pocakkal, amit növesztett az elmúlt években.
De egyébként személy szerint, én sem örülnék, ha a tb támogatná. Meg van ennek a pénznek a helye az országban. Azt megértem, ha valakinek túl nagy, és egészségügyi gondokat okoz, és azt támogatja a tb. De gondolj bele, ha támogatná, minden divatmaca (akinek tényleg nincs is rá szüksége) rohanna műtetni magát.
Kérdező:
Indok TB támogatáshoz csak a fejlődési rendellenesség lehet( és ebbe nem tartozik bele a fiús cici se)
Hidd el 100% hogy igazam van
szerencsére nem leeht!
neh már az én pénzemből fizessék a te csöcseid
mikor mások meg éheznek basszus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!