Ki hogyan élte meg a mellnagyobbítás utáni napokat heteket?
Teljesen változó ki hogy éli meg, nem mindegy a műtéti technika sem. Akinek mirigy alatt van, azok jobban viselik. Aki félig izom alá kapja annak nehezebb, de még közülük is sok nő nagyon könnyen viseli a lábadozást.
Én a másik véglet voltam, pokoli nehezen viseltem, de nem bántam meg egy pillanatra sem. A fájdalom időszakos, majd elmúlik. És egy cseppet sem érzéketlen, ahogy az első feltételezi.
Szia!
Ez teljesen egyén függő.
Nekem hosszú,3 órás volt a műtétem. Borzasztó állapotban voltak a melleim, felvarrás is volt, plusz izom alá implantátum.
11:30 kor tértem magamhoz a kórterembe, délután 4 kor már a folyosón járkáltam. A fájdalom teljesen viselhető, mint egy erős izomláz. Összesen, ha 4 Cataflamot nevettem...
Jövök, megyek, szó sincs arról, hogy egész nap feküdnék. Persze szigorúan betartom az orvos utasításait(nem emelem a karjaimat, nem emelek nehezet)
Úgyhogy szerencsésnek mondhatom magam, mert egyáltalán nem viselt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!