Milyen lehetőségek vannak arc ''átalakításra'? 22/L
Először is, próbáld magad így elfogadni ahogy vagy. Az arcplasztikával szerintem még bőven ráérsz, gondolom fiatal vagy.
A smink is sokat tud dobni az arcodon, amihez nem kellenek milliók. Persze nem arról beszélek, hogy 2 kg vakolatot tegyél az arcodra, de mondjuk egy BB krém, egy helyesen felvitt arcpír (ami kiemeli az arccsontot), és egy szemöldök igazítás, esetleg porral vagy ceruzával, csodákat tehet.
A szemedet is feldobhatod egy sima szempillaspirállal, vagy tussal.
Ha az a pasi pedig az arcod miatt hanyagolt, nem is szeretett nyilván. Hidd el találsz olyan fiút akinek tetszel úgy ahogy vagy.
én egész életemben eddig összesen 1 olyan nőt láttam, akire azt mondtam, hogy egész jóképű lenne férfinak, de nőnek borzasztó. Ez egy szélsőséges eset volt.
Általában attól, hogy egy nőnek férfias az arckaraktere (ovális arc, egyenes orr, egyenes, lapos szemöldök, széles áll - gondolom, neked is van pár ezekből) még lehet szép. Jól megválaszott frizura, jól megválasztott hajszín, jól megválasztott és megrajzolt smink, de akár egy szemüveg is sokat változtathat az arcon - senki se fogja megkérdeni, hogy van-e benne dioptria...
Nem hinném, hogy ne lehetne belőled plasztika nélkül is szép lányt varázsolni :)
hiába használsz sminket, ha nem sikerül előnyösen
ezerféle színnel, ezerféleképpen lehet sminkelni
nem biztos, hogy amit te előnyösnek tartasz, valóban az.
érdemes jóindulatú ismerősök -fiúk-lányok vegyesen- tanácsát kérni, milyen frizura, smink állna jól neked szerintük.
Szia!
Plasztika helyett, szerintem próbáld ki először a nővarázsló műhelyt, nincsenek olyan horror árak.
Több csomag közül lehet választani, pénztárcának megfelelően. Ha nem jön be, még mindig gondolkozhatsz másban, pl. arcszobrászatban. Jó szépülést! Majd írd meg, hogy döntöttél :)
Plasztikát semmiképpen!
Okulj ebből a regényből: LÁSZLÓ ERIKA: KIS MAGYAR SZÉPSÉGIPAR (minden nagy könyvesboltban kapható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!