Hogyan legyen szép, kerek arcom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nehezen tudok csak hízni mert gyors az anyagcserém ( ennek mondjuk még örülök is :D) persze azért nem vagyok csontkollekció 160 centi és 53kg vagyok. Viszont az arcom rettenetesen beesett és sovány. Folyamatosan kapon a kritikákat hogy: fúú neked milyen vékony az arcod, hízz egy kicsit kerekedjeb ki stb stb..De mint mondtam én nehezen hízom. Max néha feljön 3-4 kilo ami eredményez egy kis hurkát amit hamar le is dobok újbol de az arcomon semmir nem változtat. Ahoz hogy nekem szép kerek arcom legyen, mármint rendesen kikerekedjen szerintem legalább 15-20 kilot kellene felszednem ami azért már máshol is szembetűnő lenne. Viszont elegem van a mindennnapos "csontvázarcú" és hasonló beszólásokból. Már komolyan elgondolkodtam a napokban hogy plasztikáztatok de ha nem lenne muszály nem feküdnék kés alá....valami alternatíva esetleg?2017. ápr. 28. 23:23
1/4 anonim válasza:
Hát ez sztem genetika, nem nagyon lehet rajta változtatni...
2/4 anonim válasza:
Menj el 60 kilóig, ha edzel jól lerakódik izom formájában, és mellé még a testzsírod is feljebb mehet, de el sem tudom képzelni milyen az arcod, hogy ennyire nem tetszik. Küldenél egy képet róla?
3/4 anonim válasza:
Menj el vervetelre, szerintem vashianyos vagy vagy ilyesmi, vagy meg a masik otletem, hogy marha keves vizet iszol. Vagy a harmadik tippem, hogy semmi baja az arcodnak, csak genetikailag vekony arcod van, es idiotakkal vagy korulveve.
4/4 anonim válasza:
Mások miatt ne akarj változtatni magadon. Mindenki szép a maga módján. Amúgy meg szerintem nem nagyon tudsz rajta változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!