Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mik a tapasztalatok Dr....

Mik a tapasztalatok Dr. Afshin Dehghani plasztikai sebészről?

Figyelt kérdés
Olyanok tapasztalatait és véleményét várom, akiket ő műtött (főleg mellfelvarrás témában, de minden másra is kíváncsi vagyok!).
2010. máj. 14. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:

hát engem nem műtött de legjobb barátnőm anyukája az egyik asszisztense

és csak jókat mesélt eddig a bnőm:)

2010. máj. 14. 17:29
 2/9 pireka válasza:
Nekem mellnagyobbítás terén van tapasztalatom Dr. Afshin Dehghaniról. Én csak javasolni tudom mindenkinek, aki hezitál a plasztikai sebész kiválasztásában, hogy menjen el hozzá, mert szerintem ő az egyik legjobb Magyarországon! Ez nem túlzás, komolyan így van! Mindenhez ért, ami plasztikával kapcsolatos, komoly tapasztalattal rendelkezik és megbízható!
2010. okt. 6. 21:21
 3/9 Nagy Imola válasza:

Nekem is mellplasztikai tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.

Az első alkalommal nem azt a fajta implantátumot kaptam, amit megbeszéltünk és nem izom alá (dual).

A mirigy alá helyezésről műtét után nem tett említést, a zárómat a háziorvossal átbeszélve derült ki a z igazság. Panasz után áthelyezte a megbeszélt helyre, de arról nem szólt, hogy a korábbi implantátum nem fog kisimulni (már hullámos és gyűrött volt három hónaposan, ugyanazt rakta vissza, pedig kérdeztem, hogy nem kell-e kicserélni).

Ezért újabb műtétre van szükség... persze nem nála lesz, többek között azért, mert számonkérve az esetet azt válaszolta, hogy ő nem isten!!!

2011. nov. 12. 10:44
 4/9 anonim válasza:
100%

Zsírleszívás:

Első találkozó (konzultáció):

A hely: rókus kórház (blaha lujza tér) emelet.

A lift a kórház földszintről indul. A kórház földszint, valódi kórház feeling. Olyan amilyen. Felérve az emeletre, kinyílik a liftajtó, és mint egy másik világ: mint egy hotel...

A doki: kézfogás, mosoly, mintha ezer éves barátommal beszélgetnék. Tegezés. Laza :)

Vizsgálat: kb. 4 perc, rámnéz, megkérdi mi a gond, mit szeretnék. Látja rajtam, hogy elszánt vagyok, és tudom mit szeretnék, így nem modoroskodik hosszasan, nem kerülgetjük a témát: egyből időpontot kérek műtétre. Távozás, kézfogás, hello-hello.

MŰTÉT nap:

érkezés reggel, ismét haveros fogadtatás. Nővérek bekísérnek a szobába (panzió feeling). Nagy tisztaság, nagy rend, fertőtlenítő illat.

Doki megérkezik, lazaság, kézfogás, hello-hello. "nemsokára jövök érted".

Nemsokára jött: filctollal bejelölgetett, kérdezte mit szeretnék ebédre és vacsorára enni :)

Kisvártatva nővér jön: nyugtató gyógyszer (nem vagyok ideges, nincs rá szükségem).

Kicsit később: nővér jön, mehetünk a műtőbe. Átsétálunk, felfekszem, zene szól :D:D

A többire nem emlékszem, csak az ébredésre.

Ébredéskor erős fájdalom, izomláz jelleg. Azonnal nyomom a nővérhívót, azonnal jönnek. Elmotyogom, hogy nagyon fáj. Reszketek, fázom (ébredési tünetek altatás után). Nővér 30 másodperc alatt jön a fájdalomcsillapítós infúziót betolja 5 perc mulva már telefonálgatok vidáman :)

Doki jön megnézni később, aztán lassan este van. Nővér bejön óránként, infúziót cserél. Elalszom éjszaka.

Reggel felkelek, vizit, öltözés, szorítókötés felrakása, búcsúzkodás, és lazán kisétálok, mintegy 5 liter zsírtól megszabadulva.:)

Azóta ünnepekkor SMS a dokitól, melyben aranyos helyesírási hibákkal, és fogalmazási zavarral (mivel nem magyar), mindig ünnepi üzeneteket küld (amiket saját maga fogalmaz, és elég elgondolkoztató. ÁLtalában arról ír, hogy náluk (ahol született) ilyenkor mi van, hogy telik az ünnep, a családja mit csinál stb. Nagyon nagy forma a doki :)

Hát ennyi.

Eredmény: tökéletes. Barátnőm elájult, amikor levettem a kötést megmutatni az eredményt 2 nap mulva, mint egy EMO-s droid, olyan vékony volt a derekam és a hasam.

NEM VAGYOK BEÉPÍTETT EMBERE A KLINIKÁNAK, valós tapasztalat, privátban is tudok segíteni ha valaki keresne...

2013. márc. 12. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem ajánlom. Nem vállal felelosseget a hibajaert.
2023. okt. 31. 21:32
 6/9 Aniko Dancso válasza:
Emberileg szakmailag minden elismerés! Nehéz szavakba foglalni, hogy mennyire elégedettek vagyunk.Az egyik legjobb plasztikaisebész Bp
júl. 5. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy kokler
júl. 5. 13:20
 8/9 anonim válasza:
2019-ben műtötte a mellemet, augmentáció. Mivel fibroadenóma van az egyik mellemben, illetve több mellrákeset volt a családban, ezért évente legalább egyszer ultrahangra megyek, volt hogy kétszer is. Kivétel nélkül mindig megjegyezték (3 országban jártam közben és nem mentem vissza egyik helyen sem, különböző rendelők), hogy nagyon jól van betéve az implantátum és milyen szép. Anélkül hogy én emlitenék bármit. Emberileg is kivételes, ami abban is megmutatkozik, hogy habár valószinüleg a leglegjobbak között van, mégsem kér eget verő összegeket.
aug. 3. 14:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Hat rohadtul nincs a legjobbak kozott. Nagyon dragan mut masokhoz kepest, nagyon jofej egeszen addig amig a mutet jol sikerul, utana pedig stilust valt.
aug. 4. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!