Szerintetek lehetéges lenne cicafüleket operálni a fejemre? (persze a rendes füleimet meghagyva) amik szőrösek is lennének és cukik? Ha igen mennyiért? 18f / meleg
Figyelt kérdés
lános vékon alkat vagyok emo szerü hajjal.2017. ápr. 2. 22:56
2/8 A kérdező kommentje:
mert cuki?
2017. ápr. 2. 23:11
3/8 anonim válasza:
Biztos, hogy lehetséges lenne - elvileg. De gyakorlatilag szerintem egy orvos sem vállalja el, legalábbis Magyarországon. Amúgy milyen füleid vannak?
4/8 Blondie.W válasza:
Legyél inkább vulkáni vagy tünde. :D
5/8 anonim válasza:
Szia. Neharagudj,de én személy szerint, ezt a szörös -fül operálás dolgot,hülyeségnek tartom. Viszont, vannak olyan internetes oldalak,ahol lehet cica füleket venni,külömböző színekből választani. Én is azt tervezek venni magamnak. Remélem segítettem :)
6/8 anonim válasza:
Ha lehetséges is... nincs az a plasztikai sebész aki vállalja. Etikus sebész ilyet nem vállal
7/8 anonim válasza:
Miért ne, tuti lehetne 3d nyomtatással élethű macskafüleket gyártani, majd felrakatni valamilyen szilikonból..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!