Megcsináltassam ezt a műtétet? (képek)
Figyelt kérdés
Annyira utálom a számat, és azt, hogy nagy a száj és orr közötti távolság. Úgy érzem, hogy elrontja az egész arcomat.
Szeretnék csináltatni egy ilyet: [link]
Szerintetek megéri?
2017. márc. 29. 17:35
1/13 anonim válasza:
Én nem csináltatnék ilyet a helyedben.
3/13 A kérdező kommentje:
#2 de van mert a disszertációmat írom, de kb. fél perc volt feltenni ezt a kérdést.
2017. márc. 29. 19:32
4/13 anonim válasza:
megírod hol csinálnak ilyet itthon?
5/13 anonim válasza:
alig látszik a különbség, szájceruzával is meglehet ezt oldani.. biztos, hogy emiatt nem plasztikáztatnék horror áron és nem érné meg elviselni az utána járó fájdalmat
6/13 A kérdező kommentje:
#4 bocsi nem tudom, hogy Magyarországon csinálnak-e ilyet. Az amerikai hely amit linkeltem a legjobb, de tudom, hogy pl. Angliában meg Lengyelországban is van rá lehetőség.
2017. márc. 29. 19:58
7/13 anonim válasza:
Hát, ha tényleg ennyire zavar, és van rá kereted akkor miért ne! Viszont azt tudnod kell, hogy sok szépészeti beavatkozásnak súlyos következménye lehet. Főleg akkor, ha nem profi csinálja! (Ráadásul az arcodon!)
8/13 anonim válasza:
ennek az a lényege, hogy kivágnak egy darabot a nózid és a szád között? de fura, nem hallottam még erről..ha nagyon zavar megcsináltathatod, de CSAKIS PROFIVAL!
9/13 anonim válasza:
Dehogy vagnak ki semmit. Az ajkakat felhuzzak es kiforditjak egy kicsit. Kulfoldon mar regen csinaljak, egy olasz dr kezdte el.
10/13 anonim válasza:
Bullhorn lip lift
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!