Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Valaki Egerben kozmetikust...

Valaki Egerben kozmetikust aki vállal férfi arc gyantázást?

Figyelt kérdés

Szakáll bajusz minden kompletten

Esetleg ha valaki szokott az írja meg mi tapasztalata. Igaz nem hinném van még ilyen mint én

írhattok árakat is

google most nem a barátom.

#szőrtelenítés #gyantázás #férfi fiú arc kozmetikus arcgyantázás
2017. márc. 18. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez komoly?

Egyébként bármelyik kozmetikus legyantázza bármidet,csak fizess érte

2017. márc. 19. 01:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Én néztem és nem láttam sehol hogy férfit is vállalnak. beégni meg nem akartam személyesen hogy nem lehetne-e mire mondja a nő hogy nem gondoltam inkább megkérdezem.

de ha tényleg így van bocsánat hülye kérdés

igaz nem egerben de egy már elzavart hogy náluk ilyen nincs

minden esetre köszi a választ

2017. márc. 19. 01:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is megcsinálja a többség. Én férfi intim gyantára és szemöldök szedésre járok évek óta, és három kozmetikusnál is jártam már intim gyantán. :) Igaz nem Egerben.

Tegnap megkérdeztem a kozmetikusom a kedvedért, és simán megcsinálná az arcom is ha azt szeretném. :) És szokott is csinálni ilyet, két srác is jár hozzá rendszeresen arc gyantára.

2017. márc. 19. 11:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Frnakóó:)) kövektkező alkalommal be próbálkozok lesz ami lesz az egyiknél

Mindenkinek köszönöm a válaszokat:)

2017. márc. 19. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!