Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ismertek e nagyon jó plasztika sebészt mellnagyobbító műtétre?
Szia!
Én nem ismerek jó sebészt. Miért akarod mindenképp nagyobbítani? Hány éves vagy? Gyermekeid vannak már? Mennyi pénzt számnál az egészre?
Da Vinci Magánklinikán csináltattam meg a melleimet.
Budapesten élek, de nem bántam meg, hogy Pécsig mentem miatta, mert tényleg gyönyörű lett a végeredmény.
Szülés után az alakomat visszanyertem, még sportolnom sem nagyon kellett, de a szoptatás miatt, nagyon nem voltam megelégedve a melleimmel. Egyébként is terveztem, így legalább még egy okkal több volt, hogy megcsináltassam.
Ha részletekre vagy kíváncsi, írj nyugodtan.
Az ország egyik legjobb plasztikai sebésze dr. Pataki Gergely, viszont az egyik legdrágább is. A praxisa tele van, hónapokat kell várni a konzultációra. De ha türelmes vagy akkor a legjobb kezekbe kerülsz.
Rajta kívül is sok jó sebész van az országban. Sokan viszonylag rövid időn belül tudnak időpontot adni.
Az én javaslatom, hogy fogalmazd meg magadnak a pontos vágyadat, méretre, formára. Dögös legyen, vagy természetes, vagy valahol a kettő között? Stb stb..
Ha ezeket tisztázod magadban akkor könnyen megtalálod a számodra megfelelő plasztikai sebészt.
Én Dr. Csuha Lajos párti vagyok, az ő galériájában találtam a legtermészetesebbnek tűnő képeket, rengeteget végignéztem.
Nem tudom, ki mennyire elismert, de ha végignézel pár galériát, biztosan tudni fogod, ki a nekedvaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!