Szerintetek feltoltessem a szamat?
Szeretnek dusabb ajkakat, szerintetek erdemes megcsinaltatnom? Hyaluronsavas ajakfeltoltesre gondoltam ami kb 6-8honapig tartos. Mivel alapbol nem vekony azert a szam, csak kis korrekciot szeretnek, nem kell sok anyagot befecskendeznie az orvosnak, igy talan az ara is baratibb lenne. Ti mit gondoltok?
UI: a kepen kicsit asszimetrikusnak nez ki, az csak azert van mert nem pont szembol lett fenykepezve
Én nem vagyok ellene a plasztikai műtéteknek, sőt, én magam is műtött vagyok. Mellplasztikám volt.
De én a kevesebb több elvet vallom. Fejlődési rendellenességem volt, és nem nagy melleket akartam csak szép formásakat, de a lehető legtermészetesebb módon. Pici implantátummal, felvarással, szövetátalakítással meg is kaptam a vágyott természetes formájú melleket.
Ezt csak azért mesélem, hogy lásd nem csak a levegőbe beszélek. De a te szádhoz kár lenne hozzányúlni! Szép dús szád van, még a felső ajkad is. Ami azt illeti én már erről is azt gondoltam volna, hogy már töltöttek rá. De lehet hogy a kép kedvéért nagyon csücsörítesz és ez téveszt meg. De a lényeg, hogy ha erre rátöltenek akkor bizony minden lesz csak természetes nem.
Szerintem engedd el ezt a dolgot, nagyon szép most is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!