Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megcsináltassam, ne csináltass...

Megcsináltassam, ne csináltassam? Bíztatást kérek lányok

Figyelt kérdés
19 vagyok. Nagyon csúnyák a melleim. Olyan lehetőségem adódott, hogy a melleimet most megplasztikáztathatom. Varrni kéne, és izom alá rakná az orvos. -Anyum orvosához mennék, csak nagyon el vagyok bizonytalanodva a fájdalom miatt? Nagyon kibírhatatlan? Nektek milyen volt? Megéri, mit tanácsoltok?

2017. jan. 22. 19:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, végül megcsináltattam, és nagyon elégedett vagyok vele😄
2017. febr. 18. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Èn megcsináltatnám az biztos,de sajnos nem telik rá.de neked van lehtösèged,ne szalaszd el :)
2017. márc. 30. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Mostmár eltelt több mint egy év. Mi a tapasztalatod? Azt hiszem többen is kíváncsiak lesznek rá. :)
2018. máj. 31. 00:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Szeretem! Nagyon!!!! Nem bántam meg, sőt... :) bármikor újra csináltatnám. Nem voltak nagy fájdalmaim, felvarrás+impi lett betéve. Nem korlátozott semmiben, az első 1 hét volt kicsit fájdalmasabb, de azt sem mondanám vészesnek. Sokan panaszkodtak nekem hogy az elején nem lehet így megy úgy aludni. Dehogynem... csak akarni kell. Önbizalmat adott. Sokat! Fel tudok venni trikót, pólót melltartó nélkül, ha úgy szeretném. Viszont nem vagyok sokat melltartó nélkül, mert a doki mondta úgy hosszú távon a mell lógást azzal tudom megelőzni. Esténként abban a speciális melltartóban alszom amit a korházban kaptam, kényelmes nagyon vele aludni. Lányok ha úgy érzitek cicit szeretnétek, de a fájdalom vagy a félelem miatt hezitáltok, ne tegyétek!
2018. jún. 2. 18:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jól vagy és, hogy jól viselted.

De azért kérlek ne biztass arra senkit, hogy mindenféle pózban aludjon a műtét után. Sokáig nem szabad, csak háton. Később ha már orvos engedélyezi akkor már lehet máshogy, de csak akkor ha megy. Erőltetni nem szabad.

2018. jún. 2. 21:17
 16/16 A kérdező kommentje:

Nekem az orvos azt mondta műtét után 2 órával, hogy ha nem fáj feküdhetek az oldalamra :) elvileg így jobban beáll a helyére.

Persze hason nem aludtam az első 2 hónapban, az egy kicsit extrémebb :) , bocsi ha nem pontosan fogalmaztam előbb

2018. jún. 9. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!