Nem műtéttel, hogyan lehet feszes ciciket "varázsolni"?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék műtétet,csak valami házi praktikát ha tudna esetleg valaki mondani, hogy mivel tehetném kicsit feszesebbé a cicijeimet?;$ Nagyon hirtelen nőttek meg, több méretet és még most is nőtt egy kicsit, és nagyon zavar, hogy lógnak és nem számomra nem olyan szép a formája sem. A krémekre is gondoltam már, de sajnos nem tudom megfizetni őket.:S Valami ötlet?:) Nagyon hálás lennék.
Köszönöm.
2010. máj. 3. 17:59
2/10 A kérdező kommentje:
idióta...nem kértem cinikus barmok reakcióját.(N)
2010. máj. 3. 18:15
3/10 anonim válasza:
Asszem fekvőtámasszal. Talán..:S
4/10 anonim válasza:
ájjá kézen.
garantáltam úgy fog álni, mint 16 éves korodban
5/10 anonim válasza:
triumph-ba vannak szép melltartók ami tényleg minőségi. szép melleket csinál egyszer kell megfizetni és évekig tartja a formáját...
6/10 anonim válasza:
Kicsit edz rá! kezedben 2 női minisúlyzó vagy literes másfel literes víz (tele) oldalt kinyújtod majd magad elött összeerinted, de nem teljesen. Szerintem ez jó:) vagy valami hasonló edzes forma biztos segítene
7/10 anonim válasza:
amit az utolsó írt tényleg jó, a felülés is jó, de ha naponta/hetente 10 percet masszírozod az fokozza a vérkeringését és feszesebb lesz.
8/10 anonim válasza:
A tornával csak óvatosan mert a cici kötőszövet,tejmirigy és zsir.A tornával meg úgye a zsír az eltünhet vagyis kisebb lesz a cici
9/10 anonim válasza:
A hirtelen nővés miatt nem kéne lógnia.
A krémek között is van olcsó (1-2 ezer forint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!