Panpeter2016 kérdése:
Miert van az, hogy a szineszek gondolok itt pl Ben Affleck-re,45 eves de semmi ranc nincs rajta, ez miert van?
Figyelt kérdés
A legujabb filmjeben a konyveloben pl en szo szerint meg allitottam a filmet ra nagyitottam, de meg hajszalranc sincs rajta!2016. dec. 15. 18:35
2/9 anonim válasza:
Nah meg mert nem télen nyáron fizikai munkát végez 12+ órában a szabadban és nem a teszkógazdaságos moslékot eszi... Szal edzés, pihi, jó kaják, smink blabla...
4/9 anonim válasza:
plasztikai sebész csodákra képes.. Akárcsak a botox kezelés
5/9 anonim válasza:
Jaja. Asszem pont ő az egyik színész akinek fullosan alsó felső műfogsora van évek óta. Nah az is sok milla.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem a fizikai munkatol lesz valaki rancos, es nem is a smink tunteti el :)
Az utolso 3 valalszolonak van igaza, kidobta a net, hogy agyon van botoxolva :O sok cikk van rola, nem is sejtettem volna.
2016. dec. 15. 23:23
8/9 anonim válasza:
Kérdező, azért az tagadhatatlan, hogy a szabadban tartózkodás igencsak elhasználja az arcbőrt. Lehet valakinek bazi jó genetikája, de ha mezőgazdaságban dolgozik, akkor is hamarabb kezd el ráncosodni, mint informatikusként az irodában. Úgyhogy ne találj ki légy szíves féligazságokat. A környezet igenis jelentős faktor a ráncosodásban.
9/9 anonim válasza:
Erre egyszerű a válasz, Botox. "Annyira" nem is drága, félévente lehet menni új kúrára, semmi káros hatás nincsen. Sőt, már 25 éves kortól javasolják a fiataloknak, persze modorjával (Orvostanhallgató vagyok és sok orvosi magazint olvasok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!