Nagyon lóg a mellem?

Figyelt kérdés

Elvagyok keseredve,nem szivesen rakok fel képet de érdekel más véleménye is

Plasztikai műtéten gondolkoztam

Csak ahhoz mélyen a zsebbe kellene nyúlni. Nincs barátom,félek nem is lesz ez miatt soha..

Előre is köszönöm a valaszokat

21L

2016. okt. 4. 20:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ez komoly?? :D

Drágaság...semmit nem mondtál a melledről csak azt, hogy neked nem tetszik és hogy szerinted lógnak. Mi erről mit írjunk neked? Se kép, se az hogy meddig lóg...

Hordj olyan melltartókat, amik tartást adnak a melleidnek. Valamilyen szinten mindenkinek lógnak.

2016. okt. 4. 20:39
 2/17 A kérdező kommentje:

Bocsi kepet el felejtettem csatolni

85D

[link]

Borzaszto

2016. okt. 4. 20:48
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Sok férfi ölne az ilyen mellekért, ne aggódj. Szerintem semmi baj velük.
2016. okt. 4. 20:59
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Ez a mell úgy néz ki, ahogy egy 85D- mellnek ki kell néznie. Semmi baj vele.
2016. okt. 4. 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:

nekem is hasonló, és eddig nem mondták, hogy probléma lenne, pedig én is lógósnak ítélem a sajátom. szerintem mivel, hogy nagyok, a súlyuk lehúzza.

ettől még fogsz párt találni, nem ezen fog múlni, aki téged szeretni fog, őket is fogja!

2016. okt. 4. 22:01
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Ez tök jó, te idióta. Hetero nőként írom. És 100% hogy rossz méretű melltartót viselsz, ilyen keskeny felsőtesttel neked ugyan nem kell 85-ös hátszélességű, csak mint a nagymellű nők tóbbsége, lusta vagy utánajárni a számodra megfelelő (tippre 75/F) méretnek, amit valóban nem mindenhol lehet kapni, meg nem is olyan olcsók, de a lelkivilágodon durva nagyot dobna, ha szép dekoltázsod lenne benne. Én a helyedben erre büszke lennék, nincs mit szégyellni rajta, te buta.
2016. okt. 4. 22:04
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

Még egy szavazat a 75F-re.

Egyébként nem lóg egyáltalán, a nagy mellek így néznek ki.

2016. okt. 4. 22:10
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem is hasonló! vásárolj olyan melltartót, amelyik megtartja rendesen, igen tudom, nagy mellű lányoknak nehéz olyan melltartót találni, én is hasonló cipőben járok :)
2016. okt. 4. 22:25
 9/17 anonim válasza:
Hallod te lány, bombasztikus, gyönyörű melleid vannak!! És ezt nőként mondom!! Összetenném a két kezem ha ilyen lehetne nekem :O
2016. okt. 5. 00:15
 10/17 anonim ***** válasza:
67%
Nincs semmibaj ezekkel a cicikel. Sok férfinak tetszene. 22/F
2016. okt. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!