Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Orrplasztikánál ha csak...

Orrplasztikánál ha csak annyit mondok, hogy normáis orrot szeretnék ami illik az arcomhoz, úgy is elvállalják? Meg tudja előre mutatni, hogy kb milyen lesz?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy programmal megtervezi? vagy csak a műtét után látom, hogy hoppá, ez nem is tetszik...
2016. szept. 24. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Kinek mi a normalis. Ez alapjan nem lehet mutetet vegrehajtani... el kell tudnod mondani, hogy itt vekonyabb, ott kerekebb, itt mit tudom en milyen az elkepzelesedben
2016. szept. 24. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenhol úgy működik, hogy a dokival előtte alaposan átbeszélitek az elvárásokat, lehetőségeket. És igen, elitebb helyeken egy számítógépes programmal megtervezitek a kívánt eredményt. A terveket megkapod, és otthon eldöntheted, tetszik-e. Ha nem, újra tervezitek. Amikor úgy érzed meg van amit akarsz, kitűzhetitek a műtét időpontját.
2016. szept. 28. 04:16
 3/6 anonim ***** válasza:
15%

DEhát neked az a normális, amid van. Amit örököltél valamelyik ősödtől.

Még ha boxoló voltál, és agyonverték az orrodat, akkor is, neked az a normális, oka van, hogy olyan.

Csak nem akarsz egy konfekcióra gyártott, csinált, klónozott orrot?

2016. okt. 6. 04:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, biztos oka van annak, hogy ilyen orral születtem....Annak is biztos oka van, hogy állandóan kigúnyoltak ez miatt...:S

Baj, hogy szebbet szeretnék? Nekem nagy problémát okoz az életben! Örülök, hogy neked nincs ilyen gondod.:)

2016. okt. 8. 08:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem baj.

Csak kockázatos, fájdalmas, és ismerek embereket, akik megbánták.

Nem olyan egyszerű, hogy pont olyanra sikerül, mint amilyet terveztek. És van, akinek 30 év után kezd el érzékeny lenni az időjárásra.

Szerintem a gúnyolódásnak nem oka, hanem ürügye az orrod.

A gúnyolódás olyan. Volt olyan ismerősöm is, aki nevet változtatott, mert csúfolták. Aztán egyetem után elköltözött, és az új nevével is kitaláltak valami más gúnynevet neki. Hihetetlen, mi? Ez van. Még szerencse, hogy "csak" magyarosíttatott.

A baj az ilyennel az, hogy utólag nem lehet visszacsinálni.

2016. okt. 8. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne figyelj az #5-re. Ha nem egy szélhámos orvossal csináltatod "olcsóért", akkor nem történhetnek olyanok amiket felsorolt. Jó hírnevű doktorhoz menj, megbízható klinikára. Ez picit borsosabb lesz, de cserébe azt kapod amit elvársz.

Nekem kb fél éve csinálta egy elismert plasztikai sebész doktornő, aki ráadásul fül-orr-gégész is, így nemcsak "kívül", "belül" is tudja mit csinál. Egy pillanatra sem bántam meg, egy ráköltött fillért sem bántam meg.. sőt. Csak azt bánom, hogy nem volt lehetőségem még tinédzserként helyrehozatnom az orrom, sok sok frusztrációtól, komplexustól, depitől szabadíthatott volna meg már akkor. Most teljesebbnek érzem az életem, magabiztosabb vagyok és végre nem kell "bújkálnom" meg "menekülnöm" az emberek elől.

2016. okt. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!