Mellnagyobbítás kés nélkül lehetséges? Probléma lejjebb.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Párom kicsit elégedetlen magával (ami egy hölgy életében ismerős), én viszont így tartom szépnek ahogy van. Lényeg, hogy ő nem akar kést (én nem is engedném, előbb említettem miért), viszont szeretné picit ha nőnének... van olyan természetes módja ennek, hogy egy egész picit nőjjön csak? (valami ötlettel kedvében szeretnék járni, mindamellett, hogy sokat nem változik meg...) Előre is köszi!!!2010. ápr. 23. 11:48
11/12 A kérdező kommentje:
13:54: nem álom keblekre vágyik, csak 1-2 számmal nagyobbra... :)) Én mondjuk (most mondjon bárki bármit, hogy "pasi"-ból vagyok) nekem így tetszik ahogy van...
2010. ápr. 23. 14:00
12/12 anonim válasza:
Ez a lényeg: hogy neked úgy tetszik, ahogy van.
Én is álom-keblekre vágytam egészéletemben: B kosárra. Csakhogy nekem D van. Túl nagyok, alig találok magamra felsőket. Most, hogy szoptatok, felmentek G (!) kosárra. Most már csak úgy találok magamra melltartót, ráadásul szoptatósat, ha varratok méretre. :-(
A férjem viszont szeret, kíván, így tetszem neki, ahogy vagyok. Ezért aztán elégedett vagyok magammal még így is, sokkal elégedettebb, mint egyedülálló koromban valaha is voltam, a mostaninál sokkal kisebb mellekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!