Az ilyen orrot is lehet kisebbíteni?
Figyelt kérdés
amikor képeket látok orrműtétekről, az előtte orr általában púpos, és az utána képen meg egyenes.
na nekem most egyenes, csak az a gond, hogy hosszabbra kinyúl. nem tudom, ebből tudnak pisze, rövidebb orrot faragni, vagy csak a púpos orrokból tudnak egyenest?
2016. aug. 24. 02:50
1/4 anonim válasza:
Tudnak, persze. De a púpos látványosabb, és állítólag sokkal könnyebb is műteni, szerintem azért raknak referenciának olyanokat.
2/4 anonim válasza:
Felnyitják az orrlyukat, és a bőr alatt lereszelik a púpot. Nos, ezt nyilván meg tudják csinálni más helyen, másféleképpen, hogy rövidebb orrot kapjanak a végén. Gondolom.
3/4 anonim válasza:
Nem. Az ilyen orrot csak nagyobbítani lehet. Sőtt, kötelező is. Ha te még nem nagyobbítattad meg nemsoká meg is fognak büntetni. Úgyhogy húzz bele.
4/4 A kérdező kommentje:
utolsónál befigyel az értelem. ezt muszáj volt kiírnod, mi?xD te nagyon okos
2016. okt. 9. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!