Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mit csináljak az elálló...

Mit csináljak az elálló füleimmel?

Figyelt kérdés

Tudom hogy 1.000.000 x volt ilyen kérdés, bocsi!

18 éves fiú vagyok és elállóak a fülleim, ezért nagy hajam van. Attól félek mindig hogy ha találkozok a barátaimmal titokban magukban mindig nevetnek rajtam.

A sulit ugye most fejeztem be de az osztálytársaim közül kb 3 mindig beszólt--> lapát.

Nagyon idegesítő. Mivel így nézek ki gondolom a csajok is ezt gondolják, szóval nem lesz valami "szép" életem.

Mit csináljak?

2016. aug. 10. 10:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak plasztikázni lehet.
2016. aug. 10. 10:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül?
2016. aug. 10. 11:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam, mint te! Pontosan tudom, hogy milyen érzés. Sokat kellett várnom, mire sikerült megműttetnem, de végül megtettem! Azóta minden OK! Ma kb. 170 ezer Ft körül kezdődik a fülplasztika, attól függ, hol. Ha csak az egyik füled áll el, akkor az ár kb. a fele. Lehet, hogy részletfizetésre is van mód, bár ez is változhat helyenként. De nagyon fontos, hogy jó dokit válassz! Ha kell, ebben is tudok segíteni.
2016. aug. 11. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szeretettel várunk a FÜLPLASZTIKA zárt Facebook-csoportba. Ott vagyunk már páran, akik bőven szolgálhatunk neked információval. :)
2016. aug. 11. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény az ügyben? Milyen az új suliban? (#3 #4-es vagyok)
2016. okt. 15. 09:15
 6/6 A kérdező kommentje:

szia!

Az új ostály a legjobb osztály eddig amiben valaha jártam, jófejek, és nem basztatja egymást senki , viccesek stb.

A fülem maradt a régi sajnos dehát ez a sorsom:(

Mind 1 nem érdekel :D

2016. okt. 15. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!