Fiatal korom ellenére lógós, alaklatan melleim vannak, amiket egyszerűen utálok. Vannak házi praktikák amikkel feszesebbek lehetnének esetleg vagy már majd csak a plasztika sebész?
Figyelt kérdés
Kort ne kérdezzetek, nem árulom el, és képet sem küldök bocsi. :)2016. júl. 6. 23:28
11/18 A kérdező kommentje:
Kösz a bíztatást utolsó.. :"D Nekem legalább van. :)
2016. júl. 7. 17:22
12/18 anonim válasza:
Hehehe @) inkább legyen melled, azt legalább nézegetik a férfiak ruhán keresztül is
14/18 anonim válasza:
ha te úgy érzed csak jól magad,vállald.én két gyerek(két szoptatás után) most csináltattam.nem bántam meg,nagyon jól érzem magam a bőrömben,férjem imádja,merek öltözködni .bár én azert még várnék vele szülésig
15/18 anonim válasza:
Ha 20 alatt vagy felesleges aggódnod miatta, fog még nőni, és akkor majd feszesebb lesz! :)
16/18 anonim válasza:
Ha érdekel valakit, akkor leírom, hogy egy betömött "tejeszacskót" markolászni nagyon vacak egy mellben, mert azt mindenki tudja, hogy nem eredeti. Nekem a feleségem úgy tetszik ahogy van, ha lógnak a mellei is, hisz nekem szült két gyereket. Egyébként is gusztusosabb egy lógó mell mint egy természetellenesen kitömött. Amelyik férfi a saját önzősége miatt ebbe hajszolt egy nőt, az nem normális. Egy ilyen mellműtét olyan mint egy disznótor a nem várt veszélyeivel. Én szeretem az eredeti alkatrészeket, és el kéne dönteni, hogy szeretünk valakit, vagy nem.
17/18 anonim válasza:
szivás, de gondolj arra hogy a fiuknak szinte mindegy milyen melled van, csak legyen, ha jo a feneked akkor e aggodj emiatt:) mindketto nem lehet tokeletes, raadasul a legtobb fiunak jobban szamit a hatso, mar csak te kell elfogadd magad:)
18/18 anonim válasza:
Hát igen. terhesség után meg is értem. de sajnos én is olyan problémákkal küzdök, hogy nem szívesen vagyok melltartó nélkül, mert huszon évesen úgy nézek ki, mint aki két gyermeket szoptatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!