Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellplasztika után tapasztalatok?

Mellplasztika után tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Hány èvesen csináltattad meg a melledet?

Mièrt?

Ki vègezte el a műtètet?

Sima felvarrás volt vagy nagyobbítás?

Vagy a kettő kombinálva?

Megvagy elegedve a vegeredmennyel?

Volt valami komplikacio a mutet utan?

2016. jún. 19. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

31

Alig volt mellem

Dr Csuha Lajos

nagyobbítás

meg vagyok elégedve

nem volt komplikáció

2016. jún. 20. 09:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

28 éves voltam, nem volt cicim. Dr. Pór Ferenc műtött, a legjobbakat tudom róla csak mondani. Minden rendben volt, persze az első pár hét nehéz volt, de gyönyörű lett! Egyáltalán nem bántam meg, sőt! Azóta szültem 2 babát, a szoptatás is rendben ment, soha semmi baj nem volt. Utána volt egy kis mellfelvarrásom is, ami szintén nála történt, és azóta is boldog vagyok! Minden az odafigyelésen és a jó orvoson múlik! És persze, hogy lelkileg is felkészülj rá, te akard a műtétet, ne külső befolyásra!

2016. jún. 21. 10:26
 3/5 anonim ***** válasza:

27 évesen csináltattam, dr. Pataki Gergelynél. Kombinált műtétem volt. Az eredmény fantasztikusan szép lett, egyszerűen imádom. Semmiféle komplikáció nem volt.

Minden nehézségével együtt megérte :) Hiszen az első pár hét nehéz

2016. jún. 25. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:

21

C kosár voltam, DD lettem, mert nagyobbat akartam

Felvarrás nem volt.

Dr. Tizedes György

Elégedett vagyok

Nem volt, de 2 hétig Xanaxon éltem, hogy tudjak aludni.

2016. júl. 1. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 7. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!