Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kinek volt már mellfelvarrása?

Kinek volt már mellfelvarrása?

Figyelt kérdés

Ki csinálta a műtètet? Elègedettek vagytok az eredmènnyel?

Mennyit fizettetek?

Mennyire volt hatásos a műtèt?

Melyik èri meg jobban? A sima felvarrás vagy a felvarrás ès nagyobbítás?

2016. jún. 19. 18:59
 1/4 anonim válasza:
Szia. Nekem csütörtökön volt felvarrás és nagyobbítás. Nagyon fontos a jó orvos választás! Minden orvosnál más az ára. Szerintem ha már kés alá fekszel akkor nagyobbítás is legyen bár nem tudom neked mekkora de nekem pici volt és nagyon meg volt lógva. Nekem Dr Ferenczy József csinálta. Maximálisan elégedett vagyok vele. Sok sikert.
2016. jún. 21. 15:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Èrtem. Kösziii.
2016. júl. 7. 21:45
 3/4 anonim válasza:
Szia! Par napja volt a mutetem, igy a vegeredmenyt meg nem latom :) Nekem a legfontosabb az orvos valasztas volt, mivel ez mar a masodik mellfelvarrasom es az elso doki munkaja egyaltalan nem tetszett. (20 eve volt az elso) Szerencsere meret gondom nincs, ezert eleg volt a felvarras. Probalj meg az otthonodhoz kozeli klinikat es orvost keresni, hogy a mutet utan ne kelljen sokat kocsikazni! 580e ft-ot fizettem.
2016. aug. 26. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves 3#-as válaszoló! Épp orvosválasztásnál tartok. Megírnád privátban, ki műtött?

580ezerben minden benne volt? Vagyis a műtét, egy napi ellátás , kontroll, melltartók?

Köszi

2016. aug. 31. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!